terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 28, 2014

hai [korek idong]

Assalamualaikum..





hai uolls. lamenye saya tak update belog. busy.. klise tak alasan ni?? hiks. memang busy lah. kena buat laporan untuk tahun lepas punya. pastu claim dah start masuk. so dah kena start buat bayaran. takde masa nak main ting-ting ke.. batu seremban ke.. carom ke.. korek idong je sempat. hm.





entry ni takde point pape pun. cuma nak bagi blog ni naik kat list blog korang je. hiiiii.. manelah tau ade yang lupa dengan blog ni. kannnnnnnn.. majok 3 saat.






-






-






-






okey dah habis merajok. :p sebenarnya saya mengantuk. tu je point kat sini. sebab saya bangun pukul 2 pagi semata² nak siapkan laporan yang bos mintak semalam. semalam mintak wei. kena bagi dia pagi tadi. umang aihhh.. sanggup sangat kan siapkan report pukul 2-3 pagi. pastu pukul 4 baru dapat tido. tu pun sebab cik abang pok pok saya. wahhhhahahahaha.. kantoi di situ. cik abang suka sangat pok pok saya bagi saya lena. alahhh.. yang macam baby tu. kalau mak² nak tidokan anak kan kena tepuk² baru tido. kihkihkih.. :p





eh. tadi rasa nak update pasal lainlah. tetibe cerita pasal lain. penat je edit gambar. tunggu lain kali lah ye? em. bila pulak lain kali tu kan? ahh sudah. jap g kang tak terupdate langsung pasal tu. tunggu je lah ye. hahahaha.. ape saya merepek ni?? (--")





tata.

No comments: