terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 14, 2014

Salam Maulidur Rasul

Assalamualaikum..



hari ni cuti. yahuuuu.. tapi takde pergi mane² pun. tak taulah petang nanti camne. cik abang cakap nak ajak keluar. ikut dialah nak pergi mana pun. saya ikut je.. pagi rehat je kat rumah sambil² kemas rumah. nasib baik terdetik nak kemas dapur tu. ade penunggu rupanya selama ni. patutlah bau lipas. erghhh..





dah lama sangat tak update blog. kalau update pun semua cerita merapu. aritu nak update tapi kena ada gambar. the problem is [amekau omputeh uols] semua gambar tak transfer lagi. ni haa baru nak transfer. tapi, semua gambar tu bukan nak update kat entry ni. semua kat entry lain. boleh? haha.. tunggulah saya rajin update entry lain tu. :p





entry ni cuma nak wish Selamat Menyambut Maulidur Rasul.. jom selawat sama². :)





tata..

1 comment:

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

salam maulidurrasul...

salam perkenalan dari akak..akak pun sedang menyusunatur rumah...hope kita boleh bertukar2 idea..copy paste ker..heheheh..akak dah letak nama blog ni di bloglist akak yer...