terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, October 30, 2015

RESEAT EXAM ONLINE SPA PENOLONG AKAUNTAN GRED W27

Assalamualaikum..




Hai. sape yang reseat semula exam online SPA untuk Penolong Akauntan Gred W27 semalam?? boleh jawab ke?? iols tak dapat nak jawab semua sangat la. aduii.. bahagian A je dah jawab main hentam. sebabnya nak kejar masa jawab 200 soalan. alahai.. memang masa cukup tapi tu la jawab kelam kabut.. orang kate kalau nak lulus jawapan kena jawab sama je kalau jumpa soalan yang lebih kurang sama. maksudnya soalan berulang. tak boleh nak tipu.. hmm.. memang pasrah je lah dengan jawapan tu. sebab memang tak ingat pun jawab ape. sebab tu main hentam je..


lepas jawab bahagian A, terus siap² solat maghrib.. lepas solat maghrib terus standby untuk jawab bahagian B pulak.. memang tak bukak pun telekong tu. jawab sambil pakai telekung. kalau cik abang balik mesti terkejut tetibe ada lembaga putih duduk depan laptop. :p dah alang² kan, lepas jawab terus solat isyak. huhu.. bahagian B susahhhhhhhhh.. uwaaa.. #nangislajulaju ada yang tak dapat jawab sebab memang tak tau. hmm.. sedih iols.. bahagian B ni soalan dia ada yang sama masa exam yang mula² tu (bahagian A). tapi tak semua. siap ada ubah soalan pasal Bajet 2016. aduiii.. da lah tak baca langsung pasal Bajet 2016 tu. hahahahaha.. pastu pasal GST.. memang banyak lah yang tak tau. haihhh.. :(





lepas siap jawab bahagian B, terus solat isyak. pastu standby terus depan laptop. masa dah nak start tu tetibe connection takde plakkkkk.. stress mak jemah. lepas refresh baru boleh. nasib baik. tu pun dah rugi 2 minitttt.. benci ah camtu.


bahagian C memang kena perah otak jawab calculation. otak dah berkarat dah nak buat kira² pasal math. alahai. laaaaagiiii stress. dah la tak dapat jawab semua sebab ada skip soalan konon nak jawab nanti². mane tak nye, tak dapat jawapan. memang rasa macam nak nangis je lah. bila dah last minit baru terhegeh² nak mengira. memang takkkkkkk lahhh kannn.. tak sempat oi.. terpaksalah pejam² mata main jawab je. T_T





memang mencabar jugaklah soalan² exam ni. padahal benda basic je kot. orang tak baca buku memang tak dapat jawab lah kan. haa memang tujukan kat diri sendiri. haihh.. takpelah. lagipun ini first time kena jawab exam online untuk jawatan ni. sekurang²nya dah usaha jawab sendiri.. sekarang ni berserah je la kat ALLAH.. harap²lah lulus. insyaallah.. aamiinnn.. uols doakan iolss ekk.. terima kasih..





okey tu je nak cite. jumpe lagi next entry. tata..

No comments: