terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, June 5, 2012

"stop following this site"

eh,aku bukan suruh korang stop follow blog aku..ishh..cubit kangggg..aku cume nak bagitau, aku dah UNFOLLOW blog² yang tidak lagi aktif dan blog² yang telah diprivate sebab rasanye macam no point aku simpan blog² ittewww..




blog yang aku follow dah limit so terpaksalah UNFOLLOW..kalau tak unfollow camne nak follow blog lain yang aktif..kan??lagipun,banyak lagi blog² best yang aku boleh follow.. :)




even aku tak rajin komen blog orang tapi aku suka baca..hihihi..oh okey,nak update tu je sebab nak buat kerja..tata~





#notakecik : tiap² pagi mengantuk..aiyooo~ @_@


1 comment:

suhailas said...

sama lee kita.....heheheheh...