terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, April 4, 2013

Emma Stone sangat comel!! :)

Assalamualaikum




kenal Emma Stone?? dia pelakon dari Amerika. tak kenal?? em em. dah tengok The Croods?? sape dah tengok tu mesti tau watak Eep. suara Eep tu Emma Stone yang punyaaaa.. dengar suara pun dah dapat agak tu suara dia padahal memang tak tau pun suara sape untuk watak Eep sebelum tengok cerita The Croods tu. cik abang pulak cam suara Nicolas Cage untuk watak Grug (bapak Eep). almaklumlah dia kan banyak berlakon, pastu banyak tayang kat Astro, sebab tu lah dapat cam suara. nampak tak yang ktorang ni kaki wayang?? kihkihkih..



ni nape kok tetibe cerita pasal The Croods?? mentang² baru tengok malam tadi. kikikiki.. tapi cerita tu memang sangat best sebab banyak part kelakar. terkekek² ktorang kat dalam wayang malam tadi. :p




em, saya suka tengok muka Emma Stone. dan suka tengok dia berlakon. besttttt!! sejak ada Astro, memang selalu tengok dia berlakon dalam cerita The House Bunny even cerita tu ulang² banyak kali. kuikuikui.. dia comellah. suka tengok dia senym. heeeee.. 



comel kan?? macam saya. bhahahahaha.. kbai.




#notakecik : mengantuk niiiii.. 

No comments: