terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, April 2, 2013

We Chat

Assalamualaikum




hai. kejapnye dah bulan April. my month. hehehhh.. even ada yang tak suka sebab takde langsung cuti Umum, tapi saya sukaaaaaaa.. sebab banyak peristiwa jadi dalam bulan 4. dalam hidup sayalah. dalam hidup korang tu saya mane tahu. :p




eh, saya bukan nak cerita pasal bulan April. tapi nak cerita pasal We Chat. korang ada We Chat?? alah yang iklan kat tv tu yang ada Saheizy Sam ngan Lisa Surihani tuuuuuuuuu.. hikhik. sape² yang guna Android boleh download. yang guna Blackberry pun boleh. eh, carik sendiri je lah.



best jugak pakai We Chat ni. ade emoticons yang sangat comel. hehehehe.. ade si arnab tu jugak. okey, saya dah mula jadi orang batak bila guna We Chat ni. hahahaha.. :p




dah Asar, nak solat dulu. takde masa dah ni nak taip panjang². sambung next entry ye. kbai.





#notakecik : Alhamdulillah cuaca baik. :)

No comments: