terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, July 7, 2014

[CPUV NUFFNANG] Julie's X LINE new packaging

Assalamualaikum


haaii eh eh ehhh dapat CPUV lagiii.. hahahaha baru je update pasal CPUV Ikea, pastu refresh website Nuffnang terus masuk yang baru.


meh tengok video Julies X LINE masa launching tu.




alalalalaaa comelnye maskot LINE. hehehe.. :)




kalau uolls nak tau, sekarang ni Julie's join ngan LINE dalam package yang baru ni.. kalau tengok video tu mesti uols faham. hikhik.. macam sedap je biskut tu kaannnn.. menggugat keimanan saya. nanti nak try rase lah. heee..





terima kasih Nuffnang.. lebiu muah muah!! :) jangan lupe klik iklan Nuffnang kat blog ni yee.. :)

4 comments:

Aty_Fared said...

alhamdulillah..rezki bulan pos yer.. :)

alin said...

@Aty_Fared a ah kak.. rezeki Alhamdulillah.. :)

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah