terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, July 7, 2014

[DEKORASI] RAK BAWAH TV (MASTER BEDROOM)

Assalamualaikum




haaiii lamenye tak update pasal dekorasi. rasanye entry ni bukan pasal dekorasi sangat pun. cume cite pasal rak je wei. kihkih. almaklumlah baru je shopping kat Ikea minggu lepas dengan adik. puasa² pun larat nak jenjalan dalam tu. mulut je puasa, mata kaki tangan semua tak puasa. daripada nak beli rak, habis macam² yang di ambiknye. nasib baik beli rak jugak even rak yang nak dibeli tu takde. kalau tak beli, habislah kena bebel ngan cik abang. :p




okey nak belanja gambar jap. heee..



nasib baik sambar jugak skru² ikea tu sebab cik abang dah kehabisan skru. hehe.. eh eh eh abaikan frame. lupe nak simpan hahahahaha.. :p


tak tau nak taip ape kat gambar ni. (--")


jenuh jugak nak adjust ukuran ni. sampai senget². terpaksa buat lubang lain. nasib baik tak nampak kecacatan kat dinding bila dah pasang rak tu. :D


ukur pakai ni pun boleh senget. cik abang, beli baru je lahhhh.. menda tu tak centre pun. patutlah semua barang kat umah ni senget² je. hihihihi.. LOL!!


baru lepas tebuk, kena sumbat getah tu pulak. barulah skru tu melekat kat dinding n rak tu. kalau tak pasang getah, memang tak melekatlah nanti.


dah boleh pasang skru.. drill drill drill.. hehehe..


dah siaaapppppppppp!! senang sikit nak cas handphone, boleh letak handphone kat situ. selalu handphone kat atas lantai je n selalu saya terpijak. kesian handphone. kalau handphone tu fleksibel mesti nampak bentuk tapak kaki saya. T_T. saya selit wayar tu camtu. nasib baik boleh. wayar Astro berselerak. malas nak kemaskan. lalalalalala~~





okey tu je. tata. :p

2 comments:

Aty_Fared said...

pakai rak macam ni senang kan..jimat ruang.. :)

Fizah said...

comel rak yg takde L-bracket camni..nampak kemas!