terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, July 11, 2014

[DEKORASI] dressing table

Assalamualaikum..





okey, baru ada kesempatan nak update pasal dressing table yang tak macam dressing table ni. dressing table ke?? boleh lah kan kalau nak kata dressing table sebab memang macam dressing table jugak pe. kahkah. cerita putar belit tul ko ni alin. lantaklah nak kate mende ni ape. dressing table ke, dressing table ke, dressing table ke.. same jugak sebab memang taip dressing table 3 kali. LOL!!





okey, kat bawah ni gambar sebelum tukar kepada dressing table yang baru. meja tu rendah sangat. kalau nak amek pape kena buat senaman perut. tunduk² amek sikat. pastu amek krim muka. pastu amek bedak. pastu amek eyeliner. pastu amek lipstik. pastu tak kempis² jugak perut ni. makin boncet lemak adeee..





haisshhh.. janganlah tengok barang² yang bersepah tu.. memang buat semak mata pun.. almari kecik yang pink tu sekarang dah takde sebab dah tukar dengan rak. eh, boleh tengok kat SINI.





sebenarnya bukanlah dressing table pun.. cuma beli almari tiga laci ni kat IKEA.. mesti korang tau kan almari ni buat isi ape. ehhh betullah tu, buat isi baju. tapi saya beli buat dressing table. puas sikit nak simpan barang² make up saya tu haaa.. nak kate banyak pun, jap, banyak ke? tapi macam bersepah je. kalau dah bersepah tu maknanye banyaklah kan?? tapi, saya tengok macam sikit je. kihkih..



cik abang pasang sorang² sebab saya dah kepenatan shopping dari awal pagi sampai petang. pegi IKEA awal sebab taknak jalan jammed. lagi satu senang nak dapat parking. muehehe.. kesan dari cik abang buat sorang², ni haaaa..



\/


\/


\/


\/


\/


\/


\/


\/


\/


\/


\/



 

kecalaran, kebalaran. kesekian keterimakasihan. *nangis. sedalam² luka pada almari, dalam juga luka dihatiku. ecehh.. hm, takpelah. redha je. sebab cik abang buat sorang² kann. salah saya jugak sebab saya yang nak tidur. bangun tidur je dia dah siap pasang. pasrah jeee.. T_T






akhirnya siap jugak. cermin tu pun beli kat IKEA jugak. kalau tak, saya nak beli yang lain, tapi takde pun cermin tuuu.. hm, bolehlah pakai cermin ni. nampak moden gittewww.. hikhik.



okey tu je. tata. :)

1 comment:

CT Humairah said...

CT singgah sini nak jemput join giveaway.
jemput singgah and jenguk plus sudi sudikanlah join :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html