terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, March 29, 2010

ape nak jadi~~

owh..
my blog..
aku dah melupakan kau..
sori sayang...

aku bukan sengaja xnak bagitau kau ape2..
cume..
aku rase biarlah aku simpan dulu 
semua yang da jadi kat aku..
nanti aku dah ready,
aku akan bagitau kau oke..

yee...
i'm single right now..
semua xpercaya ble aku cakap camtu..
tapi....
tu la hakikatnye...
bukan aku xsayang...
tapi dalam hati aku ni 
macam da xde perasaan nak bercinta..

aku xtau la kenape..
sebab ade orang lain dalam hati aku??
xjugak..

maybe dier seorang yg selfish..
tapi dier xsedar pon..
xpe la..
buat mase ni
aku nak hidup sorang2 dulu...
aku dah penat sayang orang..
better aku sayang diri sendiri dulu..

hmm...
cinta ni merumitkan..
memang aku xpaham..
baik aku bercinta ngan moto aku je weh..
lagi puas..
aku luahkan perasaan pon kat dier..
huu...

xpe la..
maybe 1 hari nanti aku akan jumpe someone 
yang boleh bahagiakan hidup aku..
INSYAALLAH..
kalau aku panjang umur..

ape yang aku harapkan dari kau orang semua,
doakan aku sihat2 selalu 
dan aku bahagia hidup dengan kau orang..
luv u allz..
TERIMA KASIH SEBAB MENYAYANGI AKU..




1 comment:

~ ReD ~ said...

hmmm..bila hati berkecamuk, mula la rasa tak ada lagi cinta di hati

sabarlah ye...tenang kan diri. nanti semuanya OK;)

huhu..teremo plak tiba2