terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, September 19, 2010

dah sejuk...

ape yang dah sejuk??hehehehe..op kos la hati aku..dah tak geram dah..dah tak marah..sekejap je aku marah kan??malas plak nak majok lame2..nanti rindu..kahkahkahkah...

haaa...tau takut kalo aku majok..hahahaha..tu la..buat hal lagi..nasib baik pandai pujuk..petang ni dia ajak jumpa..sebab ade open house umah member kitaorang..kira bekas bos gak la tu mase keje kfc..tapi aku dulu kan pernah jadi manager..so,taraf aku sama je ngan member aku tuh..hahahaha..same la sangat..sebelum tu nak g jenjalan dulu..tapi tak tau nak ke mane..aku suruh dia amek aku kat umah..takde maknenye aku nak datang umah dia..hehehe..naik moto dia la..pe guna ade moto baru..ala..tu cite nanti2 la..baru je plan tu..hehehe..

hmm..sunyi plak rumah aku ni..ape tak nye..yang tinggal cuma mak,abah,aku,adham ngan teyha..adik aku yang nani tu sekarang kat BANDUNG, INDONESIA..aku risau sangat dengan dia..hope dia dapat jaga diri kat sana..kakak aku pulak dah balik ke tempat asal dia,kat DENGKIL..so,budak2 kecik tu pun takde gak..rasa sunyi la rumah aku..aku tengok mak aku tu aman je tido..selalu tido dia kene kacau ngan budak2 kecik tu..cian mak..tapi kalau budak2 tu takde,bosan pulak..huhuhu..

susah betul nak amek gambar budak2 kecik ni..
ni pun dah 3kali snap,jadi gak akhirnye...huhuhu...
aliya n aina..

tanpa budak2 ni memang sunyi la rumah aku ni..huhuhu..tambah2 pulak kalau si baby tu takde..dia tu lagi suka meriuhkan keadaan..tau2 je la baby..dah name pun baby kan..mestila suka menangis..pastu dia suka gelak2..alahaai...comelnye..hehehehe..rindu pulak kat si baby tu..geram kat pipi dia yag tembam tu..hehehehe..

tembam kan pipi dia ni??eee..geram!!  MySpace

macamtu la selalu..kalau ada budak2 ni..seronok sangat..hehehehe..nak ada anak sendiri,aku belum kawen lagi..kekekekeke..miang tol aku ni..insyaALLAH..ade rezeki,ade la majlis tu nanti..huhu..(lame lagi kot!!)

pasni kene kembali ke keadaan yang asal..yeah!!back to normal..keje..keje..keje..huhu..haa??!!keje??urghh!!kene pandang muka ahli sihir tu pulak..adehhh...nyampahnyeeee...kan best kalau aku boleh jadi halimunan??takde la dia nak aim aku je..asal orang lain yang buat salah,aku pulak yang kene..aku pulak jenis suka buat muka bodoh je..hahahaha..eee...STOP IT!!malas pulak nak pikir pompuan tuh..haihh.. MySpace

dah2..tak nak pikir pasal keje dulu..arini masih cuti..so,kita enjoy puas2 dulu..baru ingat nak g karaoke petang ni..tapi suara takde pulak..cancel plan..takpe la..tau la cik abang nak bawak jenjalan ke mana..huhuhu..i follow jerrr..okey..nak merehatkan jari jap..bye!


**nota kecik : arini sangat bosan la..hmm.. MySpace

5 comments:

diriku said...

he2..npe blh xde suara..kuat sgt mkn kuih raya kot..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

bagus..
jgn majuk lama2..
bole mandul..

✿....rossa alina....✿ said...

@ diriku : hahahaha..tu la men sumbat2 je muih yg ade..kan.. ;p

@ alvin : hahaha..ni ilmu dr planet mane lak kalo majok lme2 bleh mandol?? ;p

apple hijau said...

rumah acik pun turut sunyi (sikit la) bila budak kecik 2org tu tak de.haha..tak sempat nak bg duit raya.khonon nak bg hr ahad rupanya dah balik awal...

patutla BKL tu tak kluar dr sarangnya..tuannya gi bandung..

pemalu rupanya cik abang kau tu Lin..abisla kene sakat jer sok..

✿....rossa alina....✿ said...

@ apple hijau : huhuhu..tau xpe..mmg sunyi sangat umah..tgll brape org je kat umah tu..xpe..duit raya tu xpayah bg dorg..bagi kat kite je..kakakakakakakakaka...

BKL tu tgh berhibernasi..hokhok..nani xde pn bosan gak..adehh..mati kutu kt umah..dah la tiha selalu terperap dlm bilik je..wuu~~

haaaa?????pemalu ke??eee...konon je tu..hahahaha..