terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, September 16, 2010

raya punya citer..

urm..
aku rase aku nak update pasal raya la..
hehehehe..
perlu ke kate cmtu weh??
macam da basi je raya ni..
patutnye update dari raya 1st aritu la kan??
sekarang baru nak update??
ntah pape la aku ni..
hahahaha..
lantak p la sana..
aku nak cite gak!!
heee...

dari kiri : adham,aku,abah,mak,nani,teyha..
iwan (abg aku) takde dalam ni sebab kene keje..huhuhu..kecian.. ;p
 
 abah dan mak bergambar ngan kakak and her own family..
ade lagi sorang dak kecik..dia majok tak mo amek gamba..hukhuk..
yang si baby tu asyik usil2(gerak2) je..tu yang jadi blur gamba dier..

emm..
takde ape sangat kut raya tahun ni..
entah la..
maybe sebab puasa tak cukup kut..
teeheee...
tapi tu pun bersebab..
bukan sengaja oke..

hmm..
nape ye??
raya macam tak meriah je..
kuih raya pun macam nak taknak je buat..
aku pun bukan ade masa sangat
nak buat2 kuih raya ni..
sempat buah 1jenis je kot??
hahahaha..
padahal bahan2 dah beli banyak..
hohoho..
gilak tol aku ni..
wat bazir wet aku je..
cett!!

kalo kau orang datang beraya umah aku..
jangan terkejut plak
sebab kuih raya sikit jeeee.. T_T
takpe la..
janji ade kan..
eleh..
macamla kau orang tau umah aku..
hahahahahaha..
poyo je kan??
lempang jugak kang minah senget ni..
serius,aku memang nak buat 3jenis..
last2 jadi 1 jenis je..
huhuhu..
mak aku plak dah bising2..
"tu bahan2 kuih tu nak buat ape??"
aku dengan selambe menjawab..
"entah la mak..malas la nak buat kuih..hehehehe"
pape je la..
tapi aku memang tengah malas giler
nak buat kuih tahun ni..
malas..malas..malas..
tapi aku kan..
dengan muka tak malu kan..
mengabeskan kuih2 kat umah orang..
hahahahaha..
sangat bijak aku ni kan??
ye la..
aku tengok kat umah orang 
banyak giler kuih raya..
aku melantak la puas2..
teeheee...

takpe..
kalau dah habis,
mintak la maaf..kan??
kate hari raya..
hehehehehe..
menjawab plak aku ni..

uwaargghhhh...
sudah menguap..
mata sudah berat..
mahu ketiduran la..
huhuhu...
esok la aku sambung..
tibe2 je jadi blurrr..
ngantuk sangat kut..
okey..
bye!


*notakecik : semalam tidur kul 5pagi..
arini tak tau kul berapa plak..adehhh.. =_="

No comments: