terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, September 25, 2012

[DEKORASI] cermin + ampaian dalam bilik mandi

hai, saya lagi.. hikhik.. maaflah asyik blog saya je yang terupdate. sepatutnya entry ni nak buat hari minggu aritu tapi sebab line internet sangat² slow, so tak dapat nak update. :p




okey, entry ni nak cerita pasal cermin dan ampaian dalam bilik mandi. disebabkan bilik mandi rumah kami tu tak luas a.k.a kecik, so kami pun beli yang kecik je. takkanlah nak beli yang besar pulak kan. buat semak je. lagipun ruang dalam bilik mandi memang terhad. :p





cermin tu kami beli kat Tesco. sebenarnya kat mana² pasaraya ada cermin camtu tapi kebetulan kami tengah shopping kat Tesco, ha, ape lagi, terus amek je lah. malas nak pusing² nanti. takpe, saya tak menyesal pilih yang ni. :p



plan kami yang asal, ampaian tu kami nak beli yang jenis besi punya ala-ala macam kat hotel gittewww.. tapi puas kami carik. kat Giant ada tapi ade kekurangan 1 barang dalam tu. nasib baik kami check dulu. kalau kami terus ambik mesti rugi.




kat kedai D.I.Y ada jual tapi masa kami nak beli tu, orang kedai tu kata stok dah habis. kecewa sangat masa tu. :( so kami tukarlah kepada yang macam kat gambar tu. bolehlahhh.. asalkan ada. tu pun kami beli kat Giant jugak. malas nak carik tempat lain. :p




tu je. ^_^Y





#notakecik : menyampah betul tengok warna cat kat bilik mandi tu. T_T


2 comments:

fara said...

dah lamee tringin tmpt mcm ni utk toilet.
sgt kemas toilet jadinye! :)

shafiqabdshukor said...

cantik la bilik air.. kaler pink tu.. hehehe