terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, September 21, 2012

Dejavu vs I Don't Love You

hai!! saya kembali. bosan arini kerja tak banyak so buang tebiat dengar lagu kat youtube, blogwalking, update blog, kacau opis mate, bla..bla..bla.. (--")




okey, entry ni nak letak lagu lagi. hikhik. almaklumlah baru dengar lagu kat youtube. tadi baru dengar lagu Dejavu by ShahanShah.. baca komen kat bawah video tu ramai yang kata lagu Dejavu macam lagu I Don't Love You yang MCR nyanyi tu. actually, cik abang pun ada cakap camtu jugak.




mula² tak perasan pastu tadi terdetik nak dengar. bila dengar terus eh eh samalah. patutlah kat dalam kereta bila lagu Dejavu ni keluar, cik abang nyanyi lirik lagu I Don't Love You. hikhik.



nak bukti?? cuba dengar dari mula sampai habis pastu bandingkan. jom!!

Dejavu by ShahanShah






I Don't Love You by MCR



dah dengar?? dah bandingkan?? lagu dia je sama. tapi lirik lain. bukan nak kata ShahanShah ni tiru ke apa ke tapi tapi err tak tau nak kata ape. tapi saya suka dengar lagu Dejavu ni sebab lirik dia best.




terpulang korang nak nilai camna. :)




tata~



#notakecik : opis ni dah macam peti ais. @_@

No comments: