terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, March 25, 2013

hidup ini sangat indah :)

Assalamualaikum




salam Isnin semua. ade yang Monday blues ke?? kuikuikui.. takmolah monday blues monday blues ni. kan cuti sekolah. *tetibe. budak yang sekolah bolehlah nak syok². bangun pagi pun boleh lambat². tunggu kena libas dengan penyapu dari mak korang je kan baru bangun. hakhakhak.




bohonglah kalau cuti sekolah jalan tak busy. bohong. bohong. bohong. semua itu bohonggg.. oooo.. ♫♪♫♪ :p pagi tadi jalan jammed je. hampir² mengalami kelambatan masuk ke opis. nasib baik sempat lagi. sempat lagi tu carik parking lain setelah dihalau oleh seorang driver bas INTAN padahal dah elok body kereta saya kat tempat parking tu. siapakah?? jeng jeng jeng. rahsia. taknak bagitau. :p




dah tau bawak bas, tak payah lalu situ. ish. pagi² dah spoil mood. (--") driver lain takde pun nak lalu² situ. eeeeeeeeeeeeee!! geram!! tapi tadi je lah geram. sekarang dah tak geram sebab baru lepas berak. eh, ape kaitannya?? :p




tetibe saya rasa tak faham dengan diri sendiri. ape motif buat tajuk entry tu?? saya dah lupa nak cerita pasal ape sebab saya suka taip ikut suka hati tanpa memikirkan alam sekeliling. ni lagi takde kaitan. alahaaaaaaaaaaiiii.. (--")




lambat lagi ke nak pukul 5 ni?? lagi 1 jam. komon bebe.. komon komon bebe. 




tata.




#notakecik : bestnye lagu Elly Mazlien ni. ♫♪♫♪

No comments: