terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, March 9, 2013

[DEKORASI] stor tangga

Assalamualaikum..



entry ni nak citer pasal stor tangga. benda nilah yang ditunggu²kan.. lame beno nak siap. actually, bukan lame orang tu nak siapkan, cuma tarikh pasang tu yang buatkan semua jadi lambat sebab ramai sangat kot customer dorang. huhu..




korang dah tengok gambar sebelum pasang ke belum ni?? eleh, nengade. malas nak cariklah tu. jap lagi saya tepek kat sini, tengoklah puas². nak tengok sampai masuk mimpi pun boleh. :p




okey, saya letak gambar dululah ye?? nak taip panjang² pun korang bukan baca. cuma tengok gambar je. kan kan kannnnnnnnnn?? elelelee.. macamlah saya tak tau. sebab saya pun kadang² buat camtu jugak. HAHAHAHA.. :p




Sebelum :





gambar yang first tu kena tengok sebelah mata je tau. jangan ngengada nak tengok lama² pulak. sekeh kang. pastu gambar kedua ngan ketiga tu dah kemas sikit² dah sebab nak buat stor tangga kan. kalau tak buat, takdenye nak kemas camtu. kompem lagi teruk dari gambar first tu kot?? kot jelah. korang jangan percaya pulak. hek hek hek.. :p




eh, malas pulak nak taip. korang tengok sendirilah hasilnya camne.


 


camtulah ghope diaaaaa.. memang pilih warna ni pun sebab nak matchkan dengan penghadang tangga tu. lagipun, nak bagi nampak luas sikit. tapi rasa macam kosong plak kan?? hmm.. maybe kena buat decoration sikit kot. hehehhh.. tapi tu nanti²lah. malas pulak nak fikir. HAHAHA..




mata dah mengantuk. kalau broadband tak buat hal, mesti entry ni dah siap pukul 12.30 tadi. tengok, betapa lamenye kena tunggu baru line ok?? inilah punca saya malas nak update blog kat rumah. eh mak jemah ni tadi kate dah mengantuk tapi masih bebel² lagi.




okey tata.




#notakecik : tengah tengok gambar kawen. banyak lagi yang tak tengok rupanya. bhahahaha.. :p

2 comments:

Anonymous said...

brper cost buat akak

alin said...

@Anonymous dalam RM3k jugak lah.. :)