terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, March 8, 2013

dah bayar broadband boleh update blog dengan suka hati

Assalamualaikum..




hai semua. salam Jumaat. macam lame pulak tak update blog. last update aritu pun pasal nak bagitau saya tengah berkursus. letih ni. [angkat² kening]. tetibe dah menguap. nak tidur boleh?? zzzzzzzzz..





eh, tak boleh nak tidur sebab banyak entry nak buat ni. hihihihihihihi.. pasni bacalah sampai muntah. tu pun kalau ada yang sudi baca. jap, ade ke?? anggap je lah ada. kalau takde, syok sendiri je lah baca blog sendiri. kuikuikui.. :p




letih wei kursus non-stop. erghh!! hari Sabtu sampai Isnin kursus kat Cameron. nasib baik bukan kursus berat. tapi kena catch up semua tu dalam 3hari tu yang macam letih. eh, bukan macam tapi memang. (--") kat Cameron tu kursus koir. sempena untuk MAPPA Isnin nanti. haaaaaaaa.. sape yang koje gomen tu mesti tau MAPPA tu ape. kalau tak tau jugak, search lah sendiri kat internet. :p




koir ni bukan nyanyi macam dalam jamban tu. alah, selalu korang bajet diri korang macam Siti Nurhaliza kan?? pastu syok sendiri nyanyi dalam jamban kan?? elelele taknak ngaku lettewww.. saya masuk dalam group Alto. nak kene ingat tone suara tu yang payah. kalau silap dah jadi sumbang. (--") cuma yang pernah masuk koir tu maybe faham kot. kalau yang tak pernah masuk tu memang akan kata "alah, nyanyi je saya pun boleh buat.." wahh gittewww..




okey, habis cite pasal koir. benda belum settle tak boleh cerita lebih². nanti tak syiokkkkkkkkk.. okey, lepas kursus koir tu, balik KL hari Isnin. maghrib baru sampai. esoknya (selasa) sampai Khamis, nak attend kursus Excel 2010 pulak. laaahai. ape ingat Excel tu macam belajar ABC?? susah woi!! jawab test pun main belasah je. takpe, asalkan dapat sijil kursus udah ler.. ngeh ngeh ngeh..




Alhamdulillah dah dapat 6hari berkursus.. nak kena carik lagi 4 hari ni. mane pulak nak carik?? tapi bukan sekarang kot?? sebab banyak benda nak kena buat. lagi² pasal kerja. kena catch up kerja baru sebab saya buat reshuffle dengan member opis. hew hew. takkanlah dari mula kerja sampai pencen nak buat kerja yang sama je kan?? tak berkembang otak+ilmu.




eh mak jemah ni nape bebel panjang sangat?? haaa amekau panjang lebar gaya penulisanku ini. nak muntah tak?? nak muntah tak?? hati². baik pergi check doktor kalau nak muntah. maybe korang kena penyakit "takbolehbacatulisanbanyakbanyak" :p




Berlian kat hidung?? Watsdet?? T_T .... ade jerawat pun masih buat muka happy. Lempang kang minah ni. (--")




tata.




#notakecik : entry takde ending. :p

No comments: