terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, March 15, 2013

pagi Jumaat yang spoil. @_@

Assalamualaikum.



eh, dah Jumaat. best best best!! tapi Ahad kena pergi Putrajaya. tak best tak best tak best!! T_T baru ingat nak bangun lambat. hikhik. macam boleh je. rumah tu sape nak kemas?? amboi amboi amboi. eh, kalau baju² tu semua boleh bergerak sendiri, terlipat sendiri, best kan?? tak payah susah² nak lipat. err tetibe macam seram pulak baju gerak sendiri. (--")




boleh pulak pagi tadi lupa nak matikan lampu kereta. nasib baik akak opis kat admin bagitau. kalau tak, habislah bateri kereta. tak pasal² nanti tak dapat balik sebab enjin tak boleh start. naya je nanti kannnnnnnnnn?? camnelah boleh lupa. padahal dah bunyik warning dah. patutlah rasa lain macam je. haih. maybe stress kot sebab terpaksa meredah jem dan menghadap driver² biadab. 




memang biadap pun. nak masuk lorong kite pastu tak bagi signal. ibarat masuk rumah orang tak bagi salam. rasa macam nak sondol je bontot kereta orang tu. tapi nanti kereta saya pulak yang kemek sebab kereta orang biadab tu kereta besar. tapi kesian pulak sebab signal dia tak boleh nyala. terus saya geleng² kepala. pastu dia nak tukar lorong sebelah sana. eh eh boleh pulak nyala signal tu?? pffftttt!!




kesian pulak dekat driver² yang tak pandai bagi signal ni. rasa macam nak bagi pamphlet pasal signal je kat dorang. tu yang tak bagi signal. yang bagi signal pulak, orang dah bagi masuk pastu taknak pulak masuk lorong. cis. sakit pulllaakkkkk hati kite. (--")




orang tak bagi signal punya pasal terus spoil mood. sampai lampu kereta pun lupa nak off. terpaksalah turun balik pergi parking nak off lampu kereta. pastu nak pergi cafe naik tangga, hampir² nak terjatuh tangga. alahai. apakah nasibku ini. nasib baik takde jadi pape. 




rasa macam nak amek cuti seminggulah.















.











tata.




#notakecik : badan letih takde rehat. T_T

No comments: