terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, June 20, 2013

jual ikan kering

Assalamualaikum..





wooo... woooo.. lamenye tak update. kebizian melanda diriku ini.. ni baru ada masa dan tengah ada mood nak update blog. heeee.. kalau tak, malasssssssssssssss.. malas aje sepanjang masa. :p




ape motif nak buat tajuk entry pasal jual ikan kering plak?? sebenarnya nak buat jual ikan je tapi jari ni ngengada nak tambah kering kat situ kan. sedap gak buat tajuk tu. em, tetibe rasa lapar. hehe.. makan ikan kering boleh kenyang ke?? LOL!! (--")




jual ikan = selfish = pentingkan diri




best sangat ke nak pentingkan diri ni?? tau tak saya rasa menyampah dengan orang yang pentingkan diri ni. menyampah sangat. menyampah tahuuuuu?? menyampahhhh.. nak pentingkan diri tu pun agak²lah. kalau jarang² takpe. ni selalu. memang selalu pun. tak beragak dia punye pentingkan diri tu. sampai buat orang bertambah menyampah terutamanya saya. (--")




nak pentingkan diri sendiri tu boleh. tapi kenalah bertempat. bukan setiap masa nak kena pentingkan diri. agak²lah wei. jaga sikit hati orang yang berdekatan dengan kau. bila dah susah tau pulak terhegeh² nak mintak tolong orang tu. orang tu pun baik hati sangat ikut je kata² kau. nanti kang kalau orang tu tak ikut kata kau, kau merajuk. ahhh gedik!! sangat annoying tahu??




hish tetibe nak buat entry camni pulak. dah dah dahhhhhhh.. malas nak cerita pasal orang macam kau ni. membazir masa saya je. cehh!!




comel tak?? :p





tata.

No comments: