terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, June 3, 2013

nervous dan nervous

Assalamualaikum..




fuhhhhhhhhhhhh.. terkedu dan terkelu. otak tengah jammed!! apakah ini?? apakah?? apakahhhhh kahhh kahhhh?? mesti korang tak faham kan?? hehehe.. mula² dah fuh fuh bagai. kalau nak tau tu namanya melepaskan lelah nervous. kikiki..




actually saya tengah nervous untuk dua perkara. yang first, exam BITK. yang second, interview Penolong Pegawai Tadbir N27. tau tak tarikh untuk dua² tu dekat?? exam BITK 05.06.2013.. interview pulak 06.06.2013. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mane tak nervous??!! bukan setakat nervous, stress pun ade sekali ni sebab tak tau nak study yang mana satu dulu. dah macam masa zaman² study dulu. takut² nanti last² dua² tak terbaca, dua² tak study. haaa camne tu??





interview pun kena study banyak wei. nanti kena tanye macam², pengsan jugak nak jawab ape nanti kannnn. uwaaa.. risau. mintak²lah dapat interviewer yang tak tanye soalan pelik². [HOPE]





sekarang ni asal nak makan je mesti rasa nak makan laju² je. tau² nasik kat pinggan dah habis. kalau buat kerja nak laju² je, tau² dah siap. nak berak punnnnn.. errr.. takpe. nak tidur pun rasa macam taknak tidur sebab asyik fikir je dua benda tu. makkkk!!T_T




eh, jap. BITK tu exam untuk orang yang buat kerja kewangan je. bukan exam kat sekolah ke, kat U ke, kat V ke, kat W ke. pape je lah. ha tengok dah melalut ni. nampak tak saya tengah nervous?? nampak tak?? nampak tak?? (--")





korang doakanlah saya LULUS exam BITK tu ek.. boleh tambah 40 hengget. walaupun sikit tapi RM40 tu amat bermakna tau. boleh buat beli makanan jugak pe. kehkehkeh.. pastu doakan saya dapat Penolong Pegawai Tadbir tu. sape yang taknak kan?? kot² rezeki saya. lepaslah jugak buat bayar hutang PTPTN setiap bulan. amin.. :)





okey, saya akan cuba tenangkan hati dan fikiran walau hakikatnya tak boleh.(--")





tata.

No comments: