terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, June 12, 2013

[DEKORASI] langsir a.k.a tirai

Assalamualaikum..




hari ni takde Wordless Wednesday tau. sebab tetibe je jadi rajin nak update belog lagi. ngeh ngeh ngeh.. ingatkan semalam nak sambung je entry ni sekali ngan entry dapur tapi macam em em emmm tak syioklah pulak. kalau asingkan nanti nampak banyak sikit entry. banyak sikit?? nak banyak ke nak sikit ni??  (--")




lagipun kalau gabung dengan entry semalam nanti jadi panjang pulak. korang mane suka baca banyak² ni kan?? lalalalala.. :p




sebelum jadi lebih panjang, better teruskan je niat nak update pasal dekorasi ni. nanti kang melencong tempat lain pulak. okey, untuk pintu bilik atas, saya tak gunakan langsir. sebab malas nak jahit. HAHAHAHAHAHA.. boleh tak bagi alasan tu?? nantilah tunggu rajin baru letak langsir. ni sementara je kot. nak tunggu sampai rosak baru tukar langsir. boleh?? LOL!!




ni lah yang saya maksudkan.. :)




eh eh ehhhh apa iniiiii.. hahaha.. silap gambar. ish. camne boleh sesat gambar tangan cik abang ni?? suka sangat dia kacau saya tengah snap gambar tau. grrr..





saya guna tirai ni je. jimat. hahahaha.. lagipun cantik jugak pe. kan kan kan?? :p ingat nak beli langsir tapi nanti macam nampak semak pulak. tapi depends lah nanti. kot² terbukak hati nak pasang langsir kat pintu kan. heee.. em, lantai tu saya cat je. takde nak guna tiles or tikar getah. rasanya saya ada bagitau dulu kot. try check kat entry INI..




dah. tu je nak story. nanti cerita pasal lain pulak. tata. :)













.













eh lupe nak bagitau. tirai ni saya beli kat Aeon je. alah sape² yang selalu pergi Aeon Bukit Raja kan, kadang² ada orang jual barang² yang kononnya murah kat Ground Floor tu, haaa kat situlah saya beli. tapi tak tau lah sekarang ni ada lagi ke tak. sebab Aeon Bukit Raja kan tengah renovation. banyak kedai tutup. hehe.. okey. tu je. bai!!


2 comments:

Heirulneizam Hani said...

kat kl kat area mane ade jual benda alah ni? pening xtau nk cr kat mane...sy duk area kl...

alin said...

@Heirulneizam Hani xsure la kat mane ade.. dah try carik kat aeon? selalu kat kedai kecik2 je yang jual.. bkn dalam aeon tu... kedai yang menumpang.. :p