terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, June 10, 2013

lembab sangat!! (--")

Assalamualaikum..




baru je ingat nak update blog malam tadi tapi tak dapat sebab internet takde connection.. dah banyak kali restart pun still tak boleh.. nak kata tak bayar bil, saya dah bayar dah aritu. ke memang celcom tengah problem malam tadi?? T_T





punyelah berkobar² nak update pasal progress dapur. last² tak dapat nak update. nak update kat opis macam tak syok pulak. lagipun gambar dah tranfer kat pc rumah. alahai. sudahnya, tak dapatlah nak update. (--")




nanti balik nak update lah. kalau biar lama² nanti basi pulak cerita tu. kihkihkih.. tu pun kalau internet okey. kalau tak okey jugak kenalah tunggu sampai okey. okey tak?? entah bilalah nak okeynye. kang tak pasal² terus tak terupdate. muehehehe.. :p




dah, tak boleh lama². nanti kena jeling ngan bos. hihihihihihihihiihihi.. tata.

No comments: