terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, August 13, 2013

[DEKORASI] rumah raya

Assalamualaikum..




saya nak buat entry pasal rumah boleh tak?? rumah raya. kihkihkih.. ade ke entry pasal rumah raya?? orang lain buat entry pasal baju raya, kasut raya, biskut raya, kereta raya, tunang raya, suami raya, anak raya, tapi saya nak buat entry rumah raya. ahhh peduli ape aku. kekekekekekkkk.. tengok je lah camne. rasanya sama je kok macam entry lepas yang saya cerita pasal ruang tamu. takde beza pun. tak caye meh tengok gambar.






kan saya dah cakap. same je. cuma tambahan ada biskut raya yang secoet tu je. hahaha.. tak berani nak letak banyak² sebab bukan ada orang yang nak datang beraya ponnnn.. adik beradik je yang datang. jiran² tu tak tau bila nak datang. haish tunggu kami datang serang dululah agaknye tu. hikhik.. almaklumlah kami kan baru kat sini.. :)



kami buat perubahan pada ruang ini. asalnya ada meja makan. tapi kami dah angkut pergi dapur. hmmm.. maybe ruang ni boleh dibuat dekorasi sikit. dah ada plan dalam kepala dah. tapi maybe lain kali sebab nak fokus kat dapur dulu. so ruang ni dibiarkan kosong buat sementara.. :)




kipas tu untuk berkipasan kat dapur. panas wei. kalau tak pasang kipas boleh rentung. kikiki.. eh eh kantoi pulak baru keluarkan microwave dari stor. :p microwave letak kat dapur. yang warna itam tu oven. eh, ke terbalik?? saya pun kompius. kikikikiki..


langsir pulak?? inilah langsir raya yang saya jahit sendiri. asalnya ada scallop untuk langsir ni tapi cik abang tak sempat nak pasang rel. yang ada ni cuma 1 rel je. kalau nak pasang scallop kena ada 2 rel. hm, bolehlah ni asalkan ada langsir. :p


nak selit jap. saya minum Aurawhite, cik abang minum Cinch dari Shaklee. perubahan?? entah. kahkahkah.. banyak skip. so tak dapat nak tunjuk. cik abang minum Cinch ni masa bulan puasa. pastu banyak pulak skipnya. :p kesimpulan, dua² tak rajin minum menatang ni. sobs. T_T




rumah kami simple je. so, janganlah nak gelakkan pulak. taulah rumah uolls cantik. kan?? okey tu je. tata.

4 comments:

:: Cik Viva :: said...

ala..comelnya rumah.

Lyana@Mely said...

Cinch Shake tu kene lah rajin minum.. lagi2 bila pi workout.. main badminton ke. swimming ke.. minum sebelum tu.. dan selepas.. isnhaaaALlah cepattt nampak kesan. yg oenting tak menggeleber..heheh

alin said...

@:: Cik Viva :: macam tuannye tak?? hahahaha

alin said...

@Lyana@Mely serius ke? hihihi tapi tak rajin minum punnn.. nak pergi bersukan pun asyik tak sempat je.. T_T