terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, May 2, 2010

aku buang tebiat ke??or tanda2???hmm...

"klu 2 yg korg nak,aku akn stop berFB wat smentara waktu.kali ni aku serius.aku tau aku da bnyk sakitkan hati org kat FB.aku da wat org marah.aku da wat org sedih.aku da wat org meluat.aku terima..aku terima sgala caci maki korg.caci lah..maki lah..aku xpndai nk jg hati n perasaan org.aku tau 2 klemahn aku..k,klu umur pnjg,jmpa lg..tapi klu ditakdirkan umur aku xpjng aku minta 1 je..MAAFKAN AKU..Assalamualaikum.."
ni post aku kat FB..

mungkinkah ini kata2 terakhir aku??

aku sendiri xpasti..

tapi aku rasakan macam iye..

kalau jadi ape2 kat aku..

aku mintak maaf banyak2..

mungkin aku terlalu bodoh dalam segala hal..

diri sendiri pun xpandai jaga..

aku rasa macam nak pergi dari sini..

nak pergi tempat yang orang langsung xkenal aku..

tapi boleh ke??

aku rasa macam hidup aku ni banyak sangat masalah..

cuma aku xpandai nak luahkan..

mungkinkah aku akan stop berblogging jugak??

MAYBE..

aku perlukan masa untuk release tension..

aku rasa macam xde sapa pun yang faham aku..

aku tension sangat..

hari ni aku xmakan..xminum..

terperap je dalam bilik..

kuar hanya untuk mandi dan solat..

henset pun aku off..

aku xtau ape dah jadi dengan aku ni..

dah la..

aku dah puas menangis..

aku penat..

aku sakit kepala..

aku nak tido..

kalau ditakdirkan aku xbangun..

maafkan segala salah,silap,dan dosa aku..

 tapi kalau aku bangun..

aku mengharapkan pintu taubat untuk aku masih terbuka..

okeylah..

stop sini dulu..

Assalamualaikum..



2 comments:

Farid Fernandez said...

header mengancam!

rossa alina said...

diam kau!!!huhuhu...
ko xde keje ke weh??ko watpe ha??haisyh...rajin bebenor berblogging erk??