terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, May 3, 2010

aku nak jadi gila balik..

woi!!!
ni mesti pikir bukan2 kan??
aku lempang kang..
huahuahua...
aku dah penat la nak layan perasaan..
memang penat..
please..
tolong bagi aku jadi macam rossa yang dulu..
cepat2..nanti aku bagi gula2..
ngeh3..
aku xtau nak bebel ape kat sini..
even aku tengah sakit hati kat someone..
tapi aku tetap gagahkan diri..
tenangkan hati..
aku redha dengan semua yang jadi..
sabar ye rossa..(pujuk diri sendiri..)
maybe ni adalah dugaan bagi aku..
xpelah..
mungkin semua ni ada hikmahnye..

YA ALLAH...
tabahkanlah hati aku dengan setiap dugaan yang aku hadapi..
amin...

No comments: