terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, May 4, 2010

kene kejar ngan anjing..

percayalah weh ngan tajuk entry aku kali ni....
hahahahahaha...
bodoh tol anjing tu..
tadi mase nak pegi kat kedai makan
kenyit2 mata ngan anjing tu..
okey je..
tak de pulak dia menunjukkan tanda gila..
aku pun wat bodo je..
tapi time aku nak balik tu
boleh plak dia kejar aku..
hahahahaha...
siot je..
aku hampir2 nak langgar kete orang..
wooo...
kete merce weh..
seb bek xlanggar..
kang xpasal2 terbang jugak duit aku..
fuuuhhh...
memang celaka tol anjing..
kau memang anjing yang gila..
len kali aku taknak maen kenyit2 mata ngan kau lagi..
kahkahkah...
tak boleh blah..
pastu boleh plak aku gelak sorang2 atas moto..
mesti orang pun ingat aku ni gila jugak kut..
kahkahkahkah...
tapi kalau kau orang kat tempat aku tadi pun
kompom muka kau orang macam katun jugak..


hahahaha...
cuak seyh..
aku tak takut..
cuma aku taknak samak..
heeee...
memang bangsat tol anjing tu..
ehh..
berapa kali aku nak maki anjing tu..
kesian anjing tu xtau ape2..
tibe2 kene maki ngan aku
tapi kau memang najis!!!
huhuhu...
wateverlah..
anjing pun anjing la..
najis pun najis la..
yang penting aku xkene samak..
hehehehe...



12 comments:

Farid Fernandez said...

anjing ngan ko sama jer

rossa alina said...

farid...

kau!!!!!

SANGAT KEJI!!!!!!!!!

grrr...

Farid Fernandez said...

lalalalala

Epul Azimi said...

farid mmg keji dan sama keji ngan anjing tu...hahahak

btw nice blog...:)

rossa alina said...

farid..

kau mmg seorang yang sangat kejam..hua~~

epul azimi..

terima kasih..heee...malu ai taw.. ;p

Farid Fernandez said...

celakak

rossa alina said...

hahaha..
bukan aku ye.. ;p

rossa alina said...

hahaha..
bukan aku ye.. ;p

~..natakafisha..~ said...

jap jap..
aku nk bayangkan ko masa kena kejar tuh...
klakar siot.. hehhehe

rossa alina said...

hahahaha...
sengal kau ni..
tayar blakang moto aku dah lari tau x..
terseret sbb brek mengejut.. huhu..
seb bek selamat..

Nor Hidayah Maarop said...

lain kali jgn buat eye contact dgn anjing tau ros.binatang liar mmg hangin kalau kita buat eye contact dgn mereka...rimau,singa pun mcm tu

rossa alina said...

mandai2 je la ko ni dayah..hahahahaha...