terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, May 10, 2013

dakwat belum hilang

Assalamualaikum




nak update entry lagi boleh?? hehehehehe.. baru bangun tidur ni. terbangun sebab dorang borak pasal harga gula naik. naik ke?? malam tadi elok je harga gula same je macam sebelum ni. tapi, entah.





naik ke, tak naik ke rasa macam sama je. (--")



sampai hari ni dakwat ni tak habis hilang lagi. bila nak hilang ni?? orang lain punya dah hilang siap boleh korek idong dengan suka hati saya punya bile ntah nak hilang. tapi, sekarang boleh korek idong dah.. :p





kedutan jari yang tak dapat disorok. sila JANGAN kira berapa kedutan pada jari tu.





tata.

5 comments:

Nana Liena said...

huhu..tak bleh hilang lgi ea?

hurm..smua barang dah naik ea..tp belum sah lg

btw saya tag akak..baca tau..tak nak join pun tak apa kak..hehe

http://nanaownlife.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

AiSyA LiEzA said...

ehhehe... lama2 akan kmbli cm dulu la.. :) apa2 un kptusan telah di buat :)

FiqFidaiy said...

INGIN MENGABADIKAN KERIANGAN SI KECIL ANDA? ATAU INGIN MERAKAM SAAT MANIS DI KERAIAN SAMBUTAN HARI LAHIR? lawati kami di fiqfidaiyphotography.blogspot.com :)

alin said...

Nana Liena : heee sorry baru baca komen.. nanti saya tengok link tu eyh.. :)


AiSyA LiEzA : kalo kembali macam dulu xpe.. jangan makin teruk dah.. hehehehehe..

alin said...

Nana Liena : heee sorry baru baca komen.. nanti saya tengok link tu eyh.. :)


AiSyA LiEzA : kalo kembali macam dulu xpe.. jangan makin teruk dah.. hehehehehe..