terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, May 9, 2013

tak sukalah pakai lens yang ni. T_T

Assalamualaikum




title entry kemain panjang kan?? direct terus cakap tak suka dengan lens yang saya tengah pakai sekarang ni. dah lama beli. cuma baru pakai sekarang.




nape ntah bila pakai rasa tak selesa pastu tak nampak dengan jelas. macam takde power pun ade jugak. alahai. tapi dah terpakai nak buat camne. pakai je lah sampai balik. sakit kepala lah bila pakai lens yang tak boleh nak nampak dengan jelas ni. sebab kena fokus lebih. T_T





lepas ni nak kena buanglah lens ni. rugi je beli. haihh.. nasib baik dah beli lens lain. kalau tak, merabalah nak jalan nanti. dah lah pergi kerja drive kereta sendiri. eh, kalau drive, nak raba jalan ke?? camne tu?? :p




rugi tu memang rugi. rasa sayang nak buang sebab baru pakai. uuuiiiihhhhhhhhhh.. duit tu. tapi, nak buat camne kan?? kalau nak terus pakai nanti sakit kepala. lebih baik elak sebelum jadi pape. yelah, mane tau kot² power mata bertambah. mak oi. yang sekarang ni pun tak sanggup dah nak hadap. @_@




















.


















comel tak kak tonnnnnnnnnnnnnn??




























nape mesti kak ton?? (--"). okey tata.





.





6 comments:

Nana Liena said...

bulatnya mata kak..hehe.. sya selesa pakai spek lagi..huhu

alin said...

Nana Liena : bulat ek?? hahahaha.. em, sy xselesa pakai spek.. rimas.. sbb asyik berpeluh je kat idong.

Nana Liena said...

bulat kak macam kak ton..hehe..
sya pun rimas pakai spek..sbb tudung cacat nanti..tapi baik cacat tudung dr pakai lens..hehe

alin said...

Nana Liena : haahahaha.. kat rumah pun kadang2 pakai spek jugak. :)

AiSyA LiEzA said...

bulatnya mata... comel2.. tu r pasal.. ttba je nama kak ton kuar...hahahah xD

alin said...

AiSyA LiEzA bulat macam momok tak?? hahahahaha..