terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, May 28, 2013

kau ingat kau hebat??

Assalamualaikum..




dah Selasa lah.. eh, bajet macam selasa tu macam hari Jumaat je plak kan?? mentang² kerja dah siap dah boleh golek golek depan pc. em, camne nak golek golek depan pc kat opis ni?? okey, tak payah nak bayangkan. (--")




sambil menaip, sambil tahan sakit perut. boleh tak?? saya kan hebat. kahkahkah.. ape motif ni?? heyyyy saya pun tak faham. saje menaip ikut suka hati. bosanlah. nak main Candy Crush tapi "hati" dah habis pulak. kene tunggu kawan bagi "hati" jap. dah macam ape je nak kena tunggu kawan bagi "hati". ape ingat hati ayam?? :p




actually tajuk entry takde kena mengena langsung dengan isi entry. tetibe je jari ni nak taip camtu, hahhhh layankan aje lah. nak delete pun pastu nanti dah tak tau nak taip ape pulak. ye dak?? biarkan je lah.




ohhh!! lupe nak story pasal progress dapur. esok lusa je lah ye?? tak pun tunggu dah siap baru story. amacam?? hehehe.. malas nak snap gambar. pape tah saya ni kan?? snap gambar pun malas. padahal cuma tekan je button kamera. pemalasssss!! erm. whatever.




ape nak bebel lagi ni?? tu je lah kot. takde idea. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. sorry, buang masa korang baca entry ni.




tata. (^^)Y

1 comment:

zeera lily said...

blogwalking sini...
btw, ada masa jmput follow tmpt sy =)