terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 25, 2011

aiyakk!!apesal kad kene tendang??

huhuhu..ka ching!!ka ching!! $$$ as u all know,arini gomen dapat gaji..waaaa...masyuuuukkkk!!!hahahaha.. 
MySpace

err..okey,abaikan jap..nak story mory hal pagi tadi..

pagi2 bangun awal sebab niat nak pegi isi minyak..kalau lambat kang,jalan jammed haa,nayo jo ah..okey,siap2 pegi keje then berdesuuupppp terus drive kete dengan  hati yang girang *aicehh..girang la sangat!!

okey,tempat feberet isi minyak,kat SHELL dekat damansara..err..ala..yang sebelum simpang jalan nak masuk DAMANSARA tuuu..ala..yang ada tol tu laa..ntah pe nama tempat tu ntah aku pun tak tahu..tapi dekat highway la..yang ade PETRONAS tuuuu..hakhakhak..dah setahun lebih lalu jalan tu pun masih tak hafal jalan..ngaaahahahaha..hade haku kesah??

okey,dengan eksaited keluar kete siap dah parking kat tempat petrol palm sambil nyanyi2 lagu sofea jane by Black..dengan muka senyum2 nak cucuk mesin ATM bajet la nak kuar duit nak isi minyak sebab minyak nak habis..kalau tak isi kompem tak sampai tempat keje.. =_="

keeksaitedan aku tersekat kat situ bila kad ATM aku kene tendang..*hampeh! apesal ni??alamak..camne nak isi minyak ni..uwaaaa...try la nak kuarkan duit dari kad lain..sekali tak cukup baki daaa...kuang asam!spoil..spoil..

terus cover2 kuar dari kedai SHELL tu dengan muka selambe terus hidupkan enjin kete n drive pegi petrol palm kat next station..haihh..dalam hati TUHAN je yang tahu betapa kecuakan melanda diri..mintak2la minyak cukup..mintak2la sempat sampai..hope..hope..

fuuuhhh..nasib baik..sampai jugakla kat petrol palm tu..aku cuba nasib cucuk kat PETRONAS sebab setahu aku,kat situ je ade ATM machine..lega..lega..lega sangat2!!nasib baik dapat kuar duit!!tapi aku isi minyak bukan kat PETRONAS..aku lebih suka SHELL..hakhakhak..seb bek sebelah2 je..tak payah la nak pegi jauh2..

nasib baik la dapat kuar duit tu..kalau tak,tak dapek den nak balik..huhuhu..okey,bulan ni kena bajet2..sebab aku kena tukar sport rim..uwaaa...baru je nak happy2 gaji masyuuuukkk..dah kena monyok balik...haih..takpe..bulan ni je..bulan depan dah okey kot..kot laaa..kot jee..hukhuk..

cuma aku pelik satu je..kenapa kad ATM aku kene tendang??macam hape je..tapi bila cucuk kat ATM machine yang baru,okey plekkk...alaa..machine yang baru sikit tu..yang screen beso sikit tu..ohh!!lupe nak bagitau..kad ATM MAYBANK k..yang gambar ceri tuuuu..ciss!!kad pun pandai demand nak machine yang baru..*geram

err..jari tangan aku kejang la nak taip lebih2..sebab kat opis aku ni sejuuuukkkkk bangettt!!sampai sini je la ye..thanks singgah n baca..tata..

-end-

*notakecik : rosalina..tolong berjimat2 k..haihh.. =_="


17 comments:

Imran nyambek said...

kat lu buat banyak salah ni kat sekolah.hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

akak pun suker isi kat SHELL....minyak dier lagi bnyk...

(^^,)❤

.::: Princess MOMOY :::. said...

kadang-kadang cip card tu rosak dear
momoy pernah jadi macam tu juga

Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

...:i'm exxa haniza:.... said...

hahaha...minyak takde tolak kete :)
naek beskal ke...jimat sket ..uhuhu

bunga said...

semua minyak bunga xkisah..hee..janji moto, keta dapatt gerak..haaaaa..

kadang2 atm xdapat nak bc kad 2..

mummysyafie said...

saya pun suka isi minyak kat shell..tapi bukan saya la yang isi..hihihi...hubby yang isi. saya tukang pakai je

EB said...

Chip rosak kot..
Cuba gosok dgn rubber..
Btw follow kmu..

cAQluF said...

haha..ciannye..
hmmm maybe kt shell de tarikan laen
k..?? ehem2..

muslim said...

sng je..paki la kredit kad..hehehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

jelesnya..naz tak gaji lagi..wuwuwuw

Woofer Storm said...

suka isi mnyk kat petronas la..tak tahu la napa tpi sjk dari stdy dlu lagi mcm tu..waaa sport rim baru eaa??cun2 ni,leh la share2 kan..heheee

follow skli kat sni^^

syaz rini said...

sma la kita..huhu.. smua atm x leh trima..

Nurul Faezah said...

Saya pon kena jimat sbb sem nih kena buat ROS..^^,

mama ju, said...

Aslkm anakanda

Terimakasih dtg kat rumah mama. Hehe mama berehat seketika dr berblog. Selamat bercuti!

azzey said...

kdg2 chip dekat kad tu mslh. cuba gosok2 dgn duit RM1 then cuba lagi klu berlaku mcm gitu...

✿....rossa alina....✿ said...

Imran nyambek : hahahaha..dier blaja xabes kot.. :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : ye la kak..mmg kat shell minyak lagi banyak..heee.. :)

.::: Princess MOMOY :::. : menyampah lah gne yang ada cip2 ni..huhuhu..

...:i'm exxa haniza:.... : kalo naik basikal dari klang ke KL..hmm..boleh ke??nanti nak try la.

bunga : kalo dah terdesak isi je mane2 kan?hihihi..yela..maybe rosak kot.. :(

mummysyafie : hahahaha..akak tolong habiskan minyak ye..kihkihkih..

EB : alaaa..mne nak cari rubber kat atm machine.. :(

cAQluF : tarikan lain?aiiii..lain mcm je bunyiknye..xmo la..situ bangla banyak..hahhahahaha.. :p

muslim : credit card??ni yg lemah badan ni..kang makin boros plak kalo gne..huhuhu..

Syarifah Nornazrah Al Yahya : alaaa..jangan la jeles..sebab gaji saya sudah pun habissss..wuwuwuwu.. T_T

Woofer Storm : maybe ada keistimewaan bagi awak kat petronas tu kot..huhuhu..yeap..sport rim baru..hihihihi..thanks follow saye.. :)

syaz rini : geram kan??rase mcm nak gigit2 je atm machine tu..tp keras plak.. T_T

Nurul Faezah : huhuhu..berjimat2 lah kite.. :)

mama ju, : waalaikumussalam..sama-sama..slamat bercuti gak :)

azzey :
bleh kee gne duit singgit..xtry lagi..huhuhu..thanks for the info.. :)

syaz rini said...

jgn gigit.. patah gigi nnti..hehe