terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, January 21, 2011

hari jumaat yang malas.. T_T

pagi2 khonon2lah bangun awal..cett!!padahal dalam hati malas giler nak bangun..rasa nak tarik comforter then tido puas2..haihh..seb bek la alarm kat enset ni bunyik..kalau tak,aku rasa dah terlajak tido sampai ke siang..muaaahahahaha..

aku ingatkan hari ni jalan tak jammed..sebab cuma 1 hari je kerja kan..bajet la ramai yang sambung cuti..bajet je tuuu..bajet je k..sekali,hampeh!jammed jugak macam selalu..ciss!!nasib baik la aku gerak dari umah awal..kalau lambat,mampos aku..lebih 3kali lambat,dapat surat cinta..cukup lah sekali aku dapat..hahaha..

okey,planning hari jumaat,malas nak buat kerja..HAHAHAHAHA..boleh tak,aku nak buat camtu..boleh ke??tak pasal2 kena pelangkung ngan bos aku..kihkihkih..takpe2..siapkan kerja semua cepat2,then boleh la jalan2 pergi blog orang..lagipun dah lame tak merayap ni..gian dah ni..

okey,stop sini..tunggu la aku sergah blog kau orang..muehehehe..see u there..tata.. :)

*notakecik : cepatlah balik..malas nak dok opis lama2.. ~_~

28 comments:

MOFASAD said...

asal tak mintak cuti je?

ina said...

Biase la ari Jummat ...Mode cuti jer lebeyh...nak plak semalam cuti...lagi la teringat ke tikar bantal kat uamh tu....:)

✿....rossa alina....✿ said...

MOFASAD : kalo cuti pun nak buat ape??aku nak save cuti utk kawen..wakakakaka.. :P

♥ eyka elisha ♥ said...

huh ko ross~
ari2 ko mls...tau korek idong je.ekekekeke =P

Jumir said...

Aku bcuti ke KK...tak sabo nak balik esok. Lamanya hari Jumaat nih...

Lya Colours said...

nasib negeriku xde istilah jam2 ni
heheheee

Jiji-Fify said...

ahahah..biase la tu semalam kan coti.. :P
btw, salam kenal! :)

MyMye MyMya said...

hehe...^_^ jgn mls2...

MyMye MyMya said...

Jgn mls2 ^_^ .....

✿....rossa alina....✿ said...

♥ eyka elisha ♥ : aku mmg ske korek idong..best,sampai pejam2 mata..mcm ko xske..ko pn ske jgk kan??hahahaha..

Jumir : balik kk??hati2 ye.. :)

Lya Colours : eleh..nak blagak le tuu..huhuhu... ;p

Jiji-Fify : haaa..tahuuuu tapeeeee....smalam cuti pn dok umah je..tp ade kuar gakk..cepatla kul 5..mahu pulang cepat..huhuhu..

MyMye MyMya : nak malas2 jugak!!hahaha..

Lovely Bella said...

ape yg ko rase sebijik ngan ape aku rase.. SEP skit !

CIK CIRA said...

kerja kerja kerja..jgn malaz2..nanti tak dapat wit nak shoping....huhu

✿....rossa alina....✿ said...

Lovely Bella : jom2!!SEP!! SEP!! SEP!!....TOM!!TOM!!TOM!!...huhuhu...

CIK CIRA : shopping??awww...okeh2..nak rajin2 la..rajin balik la boleh x??huhuhu..

kay_are said...

bese r 2, hidup kat area kl.. x jammed bukan kl r 2.. lol

*∽ IZAN ∽* said...

salam... ma kaseh singgah.
sungguh jauh merayau hari jumaat ni he he

Sham said...

sergahla saya...sergahla saya...

Aiydalela said...

Kat terengganu cuti! yeehuuuuuu!

err. i pun gov servant jugak :)

rieyana ynn said...

wakeup!!!!!!!!! jangan malas2...ahaks...;d

rieyana ynn said...

wakeup!!!!!!!!! jangan malas2...ahaks...;d

✿....rossa alina....✿ said...

kay_are : hhahahaha..mmg pelik klu kl xjammed ye?? ;p

*∽ IZAN ∽* : hehehe..welcome..thanks singgah sini juga.. :)

Sham : hahaha..saye dah sergah..tp sergah dr jauh je..kihkihkih.. ;p

Aiydalela : alaaa..mmg la cuti..huhuhu..gov servant ktne?

rieyana ynn : aiyakkk...malas sangat..

BlueberrY CheesE said...

keje rajen2. kmpol duet manayk3! ^^

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahaha. hari jumaat memang paling lemau la nak wat keje. kepala dah ingat sok nak g meronggeng je.

✿....rossa alina....✿ said...

BlueberrY CheesE : uwaarggghhh!!!kalo la bleh dpt duit xpayah rajin mesti syok kan??huhu..

0sh!Nz d' sen0r!ta : hahahaha btol2.. ;p

HEROICzero said...

hahaha! penat2.. anyway, enjoy lah ur weekend! =)

Imran nyambek said...

ponteng je.hehe

✿....rossa alina....✿ said...

HEROICzero : mmg enjoy sangat!!hahaha..

Imran nyambek : alaaa..nak ponteng tapi,bukan ske ponteng2.. ;p

fara said...

farah plak keje tau ari thaipusam tu.
lagi menyedihkan T.T

✿....rossa alina....✿ said...

fara : hihihihi...cian fara..xpela..keje dapat wet..kalo cuti pon bosan xtau nak buat pe.. ;p