terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 4, 2011

bersilat kat tempat kerja T_T

uwaaaa...hari yang tidak bernasib baik ye arini kengkawan..busy wooo..giler kaw2 punye busy..sampaikan nak berblogwalking pun curik2 masa..hadddoooiiii...nasib baik tak fitam!aiyakkk...

tu la..dulu masa abang Fadli ada,taknak belajar betul2..sekarang,haaa hamek kauuuu...bersilatlah haku kat opis tu..sebelum ni kalau ape2 hal,aku refer kat abang Fadli je..sekarang kena buat sendiri..uwaaaa....kalau tanya CC pun,dia kadang2 tak layan pertanyaan aku because he always busy...

wei..wei..wei..jangan ingat keje government tu boleh je duduk goyang kaki je wei..sekali keje datang,haaa...gedebommmm sekaligus banyak..time tulah mula pening kepala..lagi2 kerja bahagian kewangan..adooooiiiii...mahu pengsan dibuatnyeee...haihh.. =_="

ditambah2 pulak tetibe badan rasa tak sihat..lagi lah aku rasa macam..macam..macam..errr..mahu mati lu tau kaaaa???haiyaaaa...

abang Fadli dah tukar tempat kerja..dia dah tak kerja kat INTAN dah..dia kena balik kat sarang dia..pasni kompem kak Dilla pun kena tukar jugak..sebab dia orang duduk kuarters kat Putrajaya..tak bestnyeeee...pasni sape pulak lah yang pindah..bosan..bosan..bosan.. T_T 

kakak-kakak ku yang lain kat dalam opis tu..bukan aku nak cakap dia orang tak best..aku tak kata pun tak best..senang cite,SEMUA BEST!!!!!sporting habesssss wa kata luuu...tapi,entah...maybe sebab abang Fadli ni dok sebelah meja aku..kak Dilla pulak,jenis riuh..suka buat lawak..tu yang rasa tak syok kalau dia orang takde..wuwuwuwu.. T_T

errr..kau orang blurr ke??jap..jap..kak Dilla ngan abang Fadli ni husband n wife..okey..sudah paham??haihh.. =_="

dua2 ni best..huhuhu..kalau dua2 pindah,dah tak syok la.. T_T
tapi,semua tu tak payah risau lagi kot..sebab tempat abang Fadli dah ada orang ganti..nasib baik kan??tapi...aku still kena buat kerja lebih sikit sebab yang ganti abang Fadli tu masih baru,so,dia belum boleh guna sistem lagi.. =_="

takpelah..bersusah-susah dahulu..bersenang-senang kemudian..kan??ape2 pun aku kena sabar..sebab bukan selalunya aku ada banyak kerja camtu kan..kalau tak,sampai bila2 pun aku tak pandai buat kerja lain..heee..tetibe nak motivate diri sendiri.. 

aku harap aku dapat tahan n sabar sepanjang kerja kat INTAN tu..dan aku harap kakak-kakak kat opis tu sabar je la dengan perangai aku yang suka buat bodoh ni..kihkihkih..sorry ye sis..kadang2 budak kecik ni [kecik la sangaaatttt...] memang suka buat hal sendiri sampai tak sedar keadaan sekeliling..har..har..har..

dahlah..taknak bebel panjang2..hehehe..stop sini dulu k..tata~

*notakecik : pagi tadi aku datang lambat sebab jalan jammed gilerrr..huhuhu..esok kena bangun awal.. ;p

11 comments:

cik zaza said...

wahh! sudah bersilat pulak ye kakak..hihi..

Faaein Himura said...

sabar ajelah...

lama2 nanti oklah.. hehehe.. =]

Poyaty said...

awal2 tahun ni mmg byk keje kannn.

hikhik. gudlak

zns said...

hahaha..hari ni lewat lagi x pi tempat kerja...tahun baru kena azam baru ek? ofis zns pun ada ramai staff yang bertukar

✿....rossa alina....✿ said...

cik zaza : hehehehe..seb bek xsampai terkangkang2..hahaha..

Faaein Himura : thanks.. ;)

Poyaty : mmg banyak sgt.. T_T

zns : sini ramai yg masuk..sbb mmg bnyk kosong..tp,ble dah masuk,rase sesak plak..huhuhu.. ;p

cik nur said...

lately nie jalan jem balik kan maybe budak baru balik skola dgn skang musinm jem kot kan :)

HEROICzero said...

heheh blaja pelan2.. all the best =)

Lovely Bella said...

huhuh aku hujung n awal tahun.. kebizian tahap melantun2.. poning!

✿....rossa alina....✿ said...

cik nur : waaa...hari2 balik umah lambat..sbb jem tau.. T_T

HEROICzero : huhuhu..tenkiu.. :)

Lovely Bella : hmm..same la kite yeee.. :(

n!da said...

the husband n wife tu nmpk mcm kakak dgn adik. hohoh. husband nmpk mude sgt kot.

✿....rossa alina....✿ said...

n!da : muda ke?isyh2..gambar edit je ni..hahahaha..