terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 19, 2011

hari yang sangat bosan!

perghh!!memang hari ni bosan giler beb!!dari pagi memang aku dapat rasa aura2 bosan tu..pagi2 dah rasa malas giler nak bangun dari tilam aku yang empuk tu..mata tak nak bukak..tengok enset pun,mata bukak sebelah je..mandi??lagi la malas nak mandi..dah la sejuuuukkkkk!!!kalau dapat sambung tido syok je..

tapi tak boleh weh..aku kena kerja jugak..kalau tak,rugi cuti aku woo..aku nak bajet2 cuti..taknak cuti banyak2..hehehe..khonon je tuuu..tau2 kang jumaat ni PONTENG..oppsss!!err..syhh..jangan bagitau bos aku k..

arini keje aku tak banyak..lagipun aku tengah takde mood la..biasa la..tengah ABC..ape itu ABC??err..ALLAH BAGI CUTI..ni akak kat tempat keje aku yang bagitau..hihihi..paham ke ape maksudnye??hmm..paham2 sendiri je la ye..aku malas nak explain..hahaha..

kerja tak banyak..kalau ade pun aku malas nak buat..hahaha..makan gaji buta betul aku ni ye??isyhh..bukan taknak buat..dah memang kerja tu untuk keesokan hari punye..nak buat camne kan??so,bila dah takde kerja,kerja lain aku adalah main game!!hahaha..

actually kat tempat kerja aku tu tak boleh main game..aku pun bukan suka sangat main game..masalahnye,aku memang dah takde kerja langsung..tambah2 pulak,memang tengah takde mood nak buat kerja..lagi lah bertambah bosan weh..serius..macam ape je dok opis tu..baik aku cuti,tido je kat umah..haihh..

disebabkan dah terlalu bosan,aku pun mainlah cucuk tanam (Farmville) kat FB tu haa..lantaklah dia orang nak kata ape..yang aku tau,aku tak kacau dia orang..hahahaha..pape je lah..

weh..weh..weh..apesal malam ni aku rasa bosan giler??aku rase macam nak jerit je..tapi kang nanti mak aku ingat aku kene histeria plak..isyhh..tak mo ler..tak memasal je..cik abang aku pun kata dier bosan..hahaha..masing2 bosan..nak kuar,tapi ongkosnya tidak mencukupi dong... T_T

dah la..bebel je aku ni kan??baik aku tido je lagi bagus..okey,tata..

*notakecik : ape plan esok??ENTAH..dok umah tido puas2.. =_="

8 comments:

princeduyong said...

bosan ek...ermm..buat le aktiviti menarik..banyak kat luar tu... ;)

cIk pEnNa said...

owh..saya faham ABC tuh apa..
hehehe

:)

ayushida said...

wahhhahaa...lamanya akk tak main farmville tu....penat pulok.

ada tag tuk ko dik :

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/twenty-five-random-dua-puluh-lima-rawak.html

✿....rossa alina....✿ said...

princeduyong : aktiviti ape je ade kat luar??hmm..malas nk kuar.. ;p

cIk pEnNa : hihihi..paham kan?? :)

ayushida : mmg penat main farmville..tp da bosan sgt xtau nk buat pe,main je le...hihihi..tag??huhuhu..thanks kak..nnti saye buat.. ;p

puteri cahaya. said...

haip!!!.. jangan makan blind salary :D hehehehee..

✿....rossa alina....✿ said...

puteri cahaya. : hahahahaha..dah xde keje nk soh buat ape lg..wuwuwuwu.. T_T

BlueberrY CheesE said...

hehehe. ader lg ek farmville? ira dah lamA xmaen. hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

BlueberrY CheesE : hahahaha mesti la ade..kalo xde,penat la usaha selama ni bercucuk tanam..