terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 31, 2011

apekehe ngan kau ni weh??

miaahahaha..gelak2 dulu..kahkahkah...kihkihkih..kohkohkoh..okedah!gila ke gelak sorang2..hahahaha..mungoks!

sebenarnye aku tengah di landa kebosanan tahap melampau..cuba bayangkan kau sorang2 je ngadap pc kat tempat keje tapi kawan2 kau ngadap pc dalam mimpi...ciss!!yeee...aku tengah berseorangan kat opis...wuwuwu..sorang2 je ni tau..tak tahu sorang2 tu camne??lempang laju2 karang..okey aku tipu..aku bukan sorang2..ade la dalam 4 orang kalau termasuk aku..tapi kalau nak diikutkan,aku rasa berseorangan di sini..ouuhhh!!sungguh bohsaaan giler beb..sape sudi temankan aku??meh datang sini.. T_T

perghhh...pagi tadi boleh plak rajin bangun awal aku ni kan..padahal dah tau dah jalan clear..aarggghhhh!!kalau ku tahu jalan memang betul2 clear,aku boleh je bangun lambat sikit..err..sikit je la..kalau lebih2 karang tak terbangun pulak aku nanti..miahahaha..

tu lah...malam tadi tidur lambat lagi..akibatnye,hahhh hamek kau dah kemengantukan ni..ingat tadi rehat nak tidur kejap..sekali terleka main game kat facebook sampai tak perasan waktu rehat dah habisssss!!cissss!!!melepas aku punye tidur..huwaaaa.... T_T

bajet la aku boleh curik2 masa nak tidur kat pentry khennn...tapi jangan harap lerrr...aku kan sorang je PT kat sini..kalau aku takde karang nanti ade yang mencari2,haaa tak pasal2 kantoi pulokkk aku tak buat kojeee..takpelah..lagi 2jam..tunggu je la sampai pukul 5..sharp2 pukul 5 berdessssupppp aku mahu keluar dari ini opis..ngaaahahaha..

dah2..otak aku tak boleh nak pikir pe lagi dah ni..encik jam,sila putar cepat sikit..aku mau balik dong!!okey tata..

*notakecik : minum nescafe ni buat aku sakit kepala la.. T_T

No comments: