terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, January 16, 2011

jalan-jalan tengok wayang..

aktiviti aku hari ni tengok wayang jeee...kau orang pulak tengok apeee...??ke kau orang cuma korek2 idong je kat umah sambil2 ngadap pc update blog??kihkihkih..

hmm..tadi aku temankan cik abang pergi KELANA JAYA jap..nak survey tempat ler kononnyeee..takpe..nasib baik jumpe jugak tempat tu..fuuhh..hembus napas lega sat..okey,sambung..lepas tu tak tahu pulak nak buat ape..sebab keluar pun takde planning pape..ingat nak pergi SUNWAY PYRAMID..ahhhh...bosan lah kat situ..last2 cik abang ajak tengok wayang..

sebenarnye aku pun nak tengok wayang jugak..kihkihkih..tempat yang kita orang selesa tengok wayang,mestilah AEON BUKIT TINGGI KLANG!!hehehe..dah taknak pergi tempat lain dah..sini je pun dah okey..dekat pun dekat..tempat selesa pulak tuuu..aicehhh!!mempromote pulakkk..

aku suruh cik abang decide nak tengok cite ape..aku taknak lah tengok cite KHURAFAT tu..kang tak boleh tido malam pulak..dah lerr aku sorang2 je kat bilik..then,cik abang pun ajak tengok cite SEASON OF THE WITCH..hmm..not bad gak la cite tu..okey je..cuma...err..cuma..tak best sebab hero mati... T_T

culik kat google..
haaa...jangan tanye aku cite tu camne..sebab aku bukan jenis yang suka nak cerita2kan balik..hahahahaha..better tengok sendiri kan??sebab,nanti kalau aku kata best,kau orang kata tak best..kalau aku kata tak best,kau orang kata best..so,better tengok sendiri n judge sendiri..hahahaha..

okeylaaa..malam2 ni aku taknak bebel banyak2..pasni aku nak terus tido..seram plak aku rasa..sebab aku sorang je yang belum tido..dah2,jom tido..okey,tata...

*notakecik : pelik sebab tadi masa beli tiket wayang,tak ramai orang langsung..tapi kitaorang sukaaaa....sebab tak payah beratur lama..hihihihi...

10 comments:

padle said...

best x?
td aku tgk cite the tourist..best!

Wahidah said...

wah dh lama btol tk tgk wyg..mn de wyg kt sini..hehehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

woooo lama tak gi tengok wayang ni ..... best gak kalu hari nak gi tengok

cIk pEnNa said...

best nye bile tgk wayang ngak ramai org kan?

✿....rossa alina....✿ said...

padle : the tourist da tgk aritu..hehehe..pasni nak tgk cite lain plak.. ;p

Wahidah : xbosan ke xtgk wayang..means,sekali sekala kan??bkn selalu..hihihi..kalo xde wyg,beli cd je ler..hihihi..

Afzainizam : wa'alaikumussalam..xpe..it's ok..tengoklah wyg..hahaha..

cIk pEnNa : yela..xpayah beratur panjang2..hihihi..

Lya Colours said...

bila nak tgk wayang ni. ramai member kata khurafat best. tp takut gak nak tgk. huhu

✿....rossa alina....✿ said...

Lya Colours : huuu...tu la..tgk iklan pn seram je..kompem xtgk nnti..tutup mata je manjang... ;p

HEROICzero said...

aissh baru terasa nak tengok, dh spoilt plak ade org bgtau hero dia mati last2.. ish~



keh3x~!

Lovely Bella said...

cite tuh best gak aa utk aku.. :) x rugi menontonnye!

✿....rossa alina....✿ said...

HEROICzero : alaa tengok je la kalo nak tengok..hero mati tapi hero lain idop..kihkihkih.. ;p

Lovely Bella : hehehe..nak kate seram,seram ke??huhuhu..saye tgk boleh plak tutup2 muka..hahahaha..