terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 12, 2011

kenapa hari ni aku rasa bosan

ape kena lah ngan aku ni pergi tanye soklan bodoh camni kan??KENAPA HARI NI AKU RASA BOSAN??kahkahkah..gilo..err..sebenarnye aku memang bosan pun..

weh..weh..weh..dah berapa lama aku mendiamkan diri ni weh..ade sape2 boleh tolong kira??kahkahkah..takde kojo la tu kan..baik layan fb sambil2 korek2 idong syok jugak..dari melayan aku punye soklan yang ntah hape2 ni..cehh!!

serius aku busy giler sampai tertonggeng2 kat dalam opis tu..keje melambak wooo..adooilaaa...awal tahun banyak keje jugak erk??sebab banyak kene bukak file baru..haaa..sekarang ni baru lah reda sikit..err..boleh la tahan redanye tu..dah takde tonggeng2 dah..wakakaka..sewel!

woi!ape motif aku buat entry ni?kahkahkah..kau orang dah buang mase je kat blog aku yang cikai2 ni weh..sorry beb!!aku dah buat kau orang rase nak pijak2 je ibu jari kaki aku ni kan??kehkehkeh..

ade orang kate kalau buat blog,kena ada isi..pastu mestilah mende yang berfaedah..tapi kalau dah tak tau nak buat entry pasal ape,haaa...ni lah jadi nye...entry takde awalan dan akhiran..sorry..aku bukan nak kejar menda2 alah tu..nuffnang??nuffnang tu macam hampeh je bagi aku..kahkahkah..apesal??salah ke aku kata ni weh??aaahhh..malas mau layan..yang penting aku PUAS berblog..

followers??aku anggap followers tu kawan2 aku..dan aku appreciate kau orang sebab sudi follow blog buruk ni..THANKS U OLLS..hehehe.. MySpace

weh..dah2..jangan bagi aku membebel..kang ada yang meluat pulak sampai nak terjojol bijik mata tu baca blog aku nih..okey la..dah..tu je kot..malas aku nak taip panjang2..kihkihkih..thanks sebab singgah n baca..tata.. 

*notakecik : mukus2 kembali menyerang..so aku takde mood nak buat pape..sorry sayang2 ku..nanti aku jenjalan kat blog kau orang ye.. T_T

9 comments:

CIK CIRA said...

selamt kembali membuat entri...hehehe..^_^

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahahahaha!kntoi ko suka korek idong! =P

✿....rossa alina....✿ said...

CIK CIRA : hehehehe thanks.. :)

♥ eyka elisha ♥ : kahkahkah..mukus2 aku sudah mula mengering,so,kene la korek..wakakaka..ko ni xabis2 nk ngate aku..kat twitter,kat fb,mmg ko terbaek lahhhh!!lop u..muah2!!nnti aku bg ko mukus aku ye??kahkahkahkah!!!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeemmmmm terimalah blog aku sedaya gak yerrrr kawan-kawan tak mau lawan

n!da said...

same2 cik rossa. ^_^
hehehe

Faaein Himura said...

hahaha.. takpe.. kami memahami perasaan anda.. hahaha.. =P

HEROICzero said...

hehehe masih dengan niat, blogging for fun! =)

chittysarah said...

betul kata hero~~
blogging tuk kegembiraan!

alalalalalla~~

✿....rossa alina....✿ said...

Afzainizam : thanks singgah .. :)

n!da : hehehehe.. ;p

Faaein Himura : thanks sebab faham.. ;p

HEROICzero : memang itu niat dari awal2 buat blog..hihihi..

chittysarah : jom berhappy2 di blog..weee~~ :)