terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, January 7, 2012

friend request di Facebook..approved??tak??

korang ade Facebook??mesti ade kan??eh,aku pun ade lah..tapi ade jugak yang takde..kan??kan??kan??macam mak ngan abah aku,mane ade facebook..kikikiki..




friend list korang ramai tak??mesti ramai kan??sampai beriban riban eh??orang femesssssss..mestilah ramai..tak macam aku ni ha..tak femes langsung..sebab tu tak ramai..wakakaka.. *PANG 




pernah dapat friend request dari orang yang tak kenal tak??mesti pernah kan??entah sape²lah yang add korang tu..eh,aku pun pernah..tapi aku tak approved..takut orang tu cuma nak jadi stalker je..hehhhh..




pernah dapat PM dari orang pastu orang tu suruh add tak??mesti pernah kan??korang layan tak??yang ni aku pun pernah jugak..terkilan ade,sakit hati pun ade kot??alahaaaiiii..saboooo jelah..




orang tu PM aku suruh add dia sebab dia tak boleh nak add aku..dia kate nak kawan ngan aku lah kononnye..bila aku dah add,and dia dah approved,rupe²nye dia agen DUIT SMS..penuh kat wall dia tu cerita n wall post pasal tu..aduhhh menyesal aku layan..wei,yang aku cite ni perempuan tau!!bukan lelaki..




last² aku removed balik..bhaahahahahaha..jahat tak??aku tak minat nak berkawan ngan orang yang camni..dah paksa aku add,pastu dapat tau,agen itu ini pastu suruh jadi downline la ape la..tu bukan ikhlas nak berkawan..tapi tu nak menggunakan orang lain..puiii!!memang tak layan..




pasni aku dah malaslah nak add orang..biar orang yang add aku..wakakaka..jangan mare..




-end-




#notakecik : baju nikah dah siap..eh??awalnye.. XD

3 comments:

si cantik sally said...

lau x knal x payah eprof nanti menyusahkan diri sndri..hahhaha..kalo nk gatei2 pon boleh eprof jek...lalalala..tapi kalo ak hanya eprof kawan yg dikenali jek........>_< muke buku ku only frend yg femes huihui... jgn mara..

EnciK AxixOu said...

sy xapp yg mutual frend sikit2 neh . kalau add plk mutual fren 30+ bru add..kah3

Nurfarahana Abdul Aziz said...

approve bdak2 Uni dulu..yang tak kenal lain kali lah bila rajin tapis..nak cek satu2 malas pulak..