terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 2, 2012

positif thinking or negatif thinking??

kenapa??kenapa??kenapa??kenapa semua orang cepat terasa dengan kata² aku??salah ke aku berterus terang weyhhh??sekurang²nya aku tak kata belakang..aku post kat sini,then,pandai²lah fikir apa maksud yang aku nak sampaikan tu..haihhh..


aku buat status kat BBM,orang terasa..aku buat status kat FB,orang terasa..aku tweet kat TWITTER,orang terasa..kat BLOG pun orang terasa jugakkkkk..alaahhhaaaaiiiiii..


tapi kalau orang post pape,takde pulak aku nak melatah ke ape..memanglah aku terasa jugak..pehh orang kata bukan²,sape yang tak terasa kan??


tapi kalau aku asyik nak fikir pasal ape yang orang kata,macam buang masa pulak..boleh dapat duit ke??boleh dapat emas ke??kalau dapat,syok jugak..tapi kalau tak dapat,better buat bodoh je lah..


disebabkan apa yang aku post tu,aku rasa semua orang dah benci aku..rasa je la..tapi,maybe tu cuma fikiran negatif aku je..bukan semua orang benci aku..even ada dua tiga yang benci,tapi sebenarnya ramai lagi yang sayang aku..ecewahh!!


dahlah,malas nak fikir..lantaklah orang nak kata apa..mulut orang kan,takkan aku nak stapler mulut dorang kot..nanti kang dah cacat pulak ghopenyeee..


layan movie lagi syok..tata..


-end-


#notakecik : think positif..think positif..

No comments: