terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 11, 2012

tandas kotor n busuk..eww..eww..

orang kata, kalau nak tau orang tu pembersih ke tak, tengok kat tandas rumah dia, sama ada bersih atau tak..so, better korang check tandas rumah korang tu, bersih ke tak..kikiki..




wey..wey..aku bukan nak cerita pasal tandas rumah..aku nak cerita pasal tandas kat luar tu a.k.a tandas awam..mesti korang pernah pergi tandas awam kan??tak pun tandas kat petrol palm..kalau tak pernah,korang tahan ke nak tunggu sampai rumah??pehhhh kene penyakit jugak kang..




memang bukan semua tandas kat luar tu kotor..ada jugak yang bersih..korang selesa ke kalau tandas tu kotor??eww eww..kalau aku lah kan, kompem aku keluar balik..tapi pernah jugak disebabkan tak dapat nak menahan, aku relakan hati jugak melepas kat toilet tu..




camne aku tak keluar balik??asal masuk je nampak timbul²..eeee..yekksss..tak boleh ke lepas guna tandas ringankan tangan tu tarik flush??ni tak, tinggalkan kotor² pastu menyusahkan orang lain..macam haremmmm..kalau flush tu rosak, tadahlah air kat baldi yang disediakan tu, pastu jirus..ape yang susah sangat??eee pemalas betul!!




erk!!kan dah teremosional.. (--")




dalam banyak² tandas yang kat luar tu kan,aku paling suka pergi tandas kat Petronas..sebab bersih je..pastu selesa..yang lain tu ada jugak yang bersih tapi kebanyakannya tak terjaga..




kalau kat pasaraya plak, aku suka kalau pergi tandas kat JUSCO..weee..wangi jeee..pastu,bersih..pasaraya lain tak terjaga sangat..sebab tu aku suka shopping kat JUSCO..kikikikiki..




pasni, lepas korang membuang, tolong flush ye..tolong sangat²!!kalau korang yang terkena camtu,korang bengang jugak kan??jadi,biasakan diri dari sekarang..kalau bukan sekarang,bila lagi??




"SILA JAGA KEBERSIHAN BERSAMA"




tata..




#notakecik : cuaca mendung~

2 comments:

Ati Masrif said...

selalu kat luar selagi boleh
tahan ..akak tahan je ..hihi

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

sokong sgt!kdg2 tndas dh mcm tmpat puaka!yg timbul2 tu geli gila!euww..