terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 2, 2012

Jack n Jill

bosan² layan movie kat wayang citer Jack n Jill..hahahaha serius lawak gila..tak berhenti² aku gelak..orang sebelah aku perempuan tengah pregnant pun bantai gelak jugak..aku plak yang risau kang tak pasal² dia terberanak dalam wayang plak..kikikiki..


kalau korang stress,better layan cerita ni..kompem korang hilang stress..tp dalam wayang je la..lepas keluar,lantak korang nak pikir masalah korang ke tak..hew hew hew..


penat aku gelak dalam wayang sorang²..siap pukul² devider kerusi..memang tak boleh blah lawak dia..nasib baik aku tak tercekik pop corn..kihkihkih..



okey,aku cerita sikit pasal movie ni..si Jack ni tak suka sangat Jill datang rumah dia sebab Jill suka sangat buat kacau bilau..tapi,sebaliknya,semua orang suka dengan Jill plak..Jack tak suka orang cakap dia seiras dengan Jill..kira macam taknak ada persamaan dengan Jill la lebih kurang..hakikatnya dorang ada je persamaan..dah tu je aku citer..yang lain tengok sendiri..


serius memang kelakar,banyak aksi² lawak dalam movie ni..tu yang tak boleh tahan gelak tu..kadang² aku rasa menyampah jugak ngan si Jill ni tapi dialog dia kelakar..hahahaha..


okey,tak boleh nak citer banyak²..nanti korang taknak tengok plak..huhuhu..hope korang enjoy tengok cerita ni..selamat bergelak sakan.. :D


#notakecik : pandai betul Adam Sandler ni berlakon 2 watak..hihihi..


2 comments:

suzie said...

jhon travolta yang macho tu pon penah berlakon 2 watak cam ni...

✿....rossa alina....✿ said...

ade ke??aku pun xingat..hahahaha.. ;p