terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, April 21, 2012

bila kite terase ade orang mengate kite..maksudnye??

ape kejadahnye tajuk entry panjang² ni??ceyt!!




ada facebook??okey,ada..aku pun ada..friendlist korang ramai tak??waahhh??beriban² ke??ishh ramainye..aku punya sikit je..tapi ade la jugak..




pernah tak kawan² dalam friendlist korang post status yang buat korang terase tapi sebenarnye dia bukan tujukan kat korang pun..pernah ek??aku pun pernah jugak..banyak kali!!ngaahahahaha~




eh,aku pun pernah camtu jugaklah..aku post status kat facebook, pastu tiba² dia macam terase ngan status aku padahal bukan citer pasal dia pun..erkk!!




kalau tak buat mesti takde terase kan??tu kalau terase tu maknanya ade buat la tu..hihihi..




manusia yang perasan je yang terase kot..macamlah aku nak ambik tau hal dia sorang je dalam dunia ni kan..ramai lagi kawan aku dalam friendlist aku tu ha..kat twitter pun same..sikit² nak terase..alahai..




pleaselah jadi orang yang positif..ni tak..asyik nak buruk sangka ngan orang je..dah besar kot..matanglah sikit..kalau ade yang terase,aku mintak maaf..tak niat pun nak buat terase..kadang² ayat copy paste je pun nak terasee jugak..haih..pelik betul!!




so,bile kite terase ade orang mengate kite..maksudnye,KAU MEMANG BUAT BENDA TU!!hahahaha..




okebai!!



#notakecik : tak sukalah asyik kena desak je..huhh!!

5 comments:

BP Boy said...

kalau tulis status dgn niat memang utk buat org terase mcm maner pulak?? hehe

✿....rossa alina....✿ said...

kalau camtu, n memang org tu terase, maknanye dah tercapailah niat tu..kekekeke..

BP Boy said...

time tu boleh la lompat-lompat smbil senyum sampai ke telinga kan?? hehe =)

BP Boy said...

time tu boleh la lompat-lompat smbil senyum sampai ke telinga kan?? hehe =)

♥♥ Lady D ♥♥ said...

klu status kita selalunye mmg kita maksud kan seseorgkan...jd lps ni jgn la post yg blh bt org terasa..tu kan lg baik..bia YG MAHA ESA yg bls..kita sesama manusia semua sama saja..jd jgn la myakitkan hati sesama manusia..huhu..mcm ustazah x...