terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, April 18, 2012

celebrate birthday [15.04.2012]

alahai sedih betul baru nak update..kebizian melanda..hihihi..




15.04.2012 tu jatuh hari ahad kot??patutnye isnin ke,selasa ke boleh update..ni tak..rabu baru nak update..




birthday tahun ni takde meriah pun..takde celebrate besar²..just me n my cik abang je..hikhik..




sekarang kena jimat..nanti mase nikah dapat hadiah banyaaaaaaakkkkkkkkk!!har har har..




kek pun kecik je..





nyammyyyy!!




it's okey..tak kisah pun dapat kek kecik sebab aku pun makan separuh je..selebihnye cik abang habiskan..tak larat nak habiskan..muak kot..hmm..





muka macam sedih je dapat kek kecik.. :D




pape pun,terima kasih cik abang sebab belanje tengok "Battleship" yang sangat sangat sangat sangat best!!hihihi.. ♥




dah,tu je..




tata!! (^_^)




#notakecik : hujan pulak..