terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 21, 2010

candid itu cun laa..!

weeewiiiit cik dilla adilla kite ni buat contest..meh join same2 meh..aku memang muka tak malu,so aku join je..kuikuikui..dah2..takmo bebel panjang..jom tengok pe syarat2 dier..



1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan [ni kalo kambeng2 pun ade blog,boleh le join..tapi kambing lelaki or perempuan je la..kambeng jantan ngan betina tak bleh..]

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..? [ok checked!]

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha [kalau dah jadi follower ada kelebihan x??dapat makan sate kambeng ke...ok jugak..]

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form... [tengok lah ade ke x..kalo takde tu memang ai ni pelupa la..tu la..makan semut banyak sangat..]

5. tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok.... [3 orang je?boleh..takde hal lah dilla..tapi...nak tag sape??err..jeng...jeng..jeng...]
 
* eman a.k.a semut comel

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...
[err..ok checked]

tarikh tutup : 10th January 2011... [seb bek sempat lagi..weee...]
 
orait..gambar candid yang aku nak pertaruhkan adalah...tadaaaaaaaaaa...nah..tengok puas2..nak gelak puas2 sampai terguling2 pun boleh gak..

ada tangan alien cuba nak menggangu ketenteraman aku..habis dah muka aku macam orang gila meroyan tak dapat sate kambeng..


dah puas gelak??ciss!!err aku tengok gambar aku ni cun jugak ye??wakakaka..tolong lempang sikit minah kepoh ni..

dah2..kau orang jangan komen lebih2 pulak..aku cabar kau orang join contest ni kalo berani..HAHAHAHAHA..

okey,bye!
 
*notakecik : masih dalam mood demam.. T_T

12 comments:

beautiful_rose said...

wahh...rasa mahu join boleh ke?









yang tak di tag boleh ke join ini contest...huhuhuh

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

cun nyer gambo dier..

heehe

semoga menang dek...

✿(^^,)✿

MiszFieqa♥ said...

HAHAHA. kakak comel (:

✿....rossa alina....✿ said...

beautiful_rose : wee..anda dialu2kan untuk mengejoin..tiada halangan..hihihi..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : kak yanie,thanks kak..hehehe..comel?muka dah mcm kena sawan..ahahaha..btw,thanks again.. ;p

MiszFieqa♥ : wuwuwu..cik adeq kite ni lame dah xdtg sini..huhuhu..comel ke gambar akak..hahaha..thanks.. ;p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dik..demam lagi ker?

semoga cepat sembuh k...

✿(^^,)✿

nora said...

hahahhaahhaa lawak ar gambar tu, siap ada tangan alien lagi

teserlah gambar cndid disitu huhuhu

dilla adilla said...

tq misz rossa....

mane ade burukk.. gambar candid mmg cun.. haha :)

eman said...

haha.. eman kne tag?? alamak! kne godek2 gmba mne nk letak.. hoh0..
btw, thanx!

::NelyLeyana:: said...

ahaha...

mmg candid tol ni

✿....rossa alina....✿ said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : lepas makan ubat,sudah sembuh..heee..thanks sebab doakan kesihatan saye... :)

nora : hahaha tu pun main petik je gambar zaman bila ntah tu.. ;p

dilla adilla : oppss!!owner contest sudah mali...hehehehe..

eman : hahaha..dah tengok dah pic eman tu..weeewiiittttt cun woo gambar candid.. :)

::NelyLeyana:: : hahahaha..seb bek ade kan.. ;p

teyqahd said...

haha , garang nye muke :)
gudluck tau !
:DD

✿....rossa alina....✿ said...

teyqahd : hahahah garang ke??seb bek xjadi alien.. ;p