terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, December 30, 2010

followers blog awek fahmi naik mendadak!!

hoi!korang buat hape haaa??korek idong erk??kahkahkah..tau lah esok cuti khennn???suka hati nampak??!!!haku pon suka jugak..siap jadi malas tetiba nak buat kerja..hehehehe..abeslah kalo kantoi ngan bos haku..

haku bukan nak hambek tau pasal DIA ni weh..ntah tetibe tergerak hati pulak kan nak jadi stalker dia..memandangkan ramai yang tengah cerita pasal pakwe dia..kihkihkih..sapa??ehh..ehh..kau orang ni buat2 tak tahu ke hape ni weh??sekeh jugak kang..

op kos lah citer pasal FAHMI pujaan ramai tu..wakakaka..pujaan ke??orang dah anggap dia HERO MALAYSIA lah..aku ni ha..hampir2 nak pengsan bila INDONESIA nak golkan wehhh!!nasib baik dia terer kan??aku tengok tangan dia tu macam ada gam la pulokkk..ye lah..bola tu macam melekat je ngan tangan dia..kihkihkih..

aku rasa semua perasan kehadiran dia setelah dia berambut PENDEK!!

hehhh..ape aku bebel panjang2 ni wehhh!!!aku cuma nak citer pasal awek dia la...kau orang tengoklah followers dia..ramai wehhh!!!tadi masa aku follow baru je dalam 2026 something camtu la..nak tau tak sekarang dah berapa??29++ dahhh!!!cepat betul ye followers dia naik..kihkihkih..[aku gedik2 gak nak follow dia..]

meh aku tepek blog dia..

ni masa pukul 12:37 tengahari..    

ni plak masa pukul 1:02...

see??cepat giler kan??wahh..wahh..wahh..semua nak follow dia ni ada pape keee???kihkihkih..aku??isyhh..aku follow dia sebab...sebab..err..errr..kihkihkih..jangan nak pikir bukan2 pulak weh..aku tendang kang..marah cik abang aku tau..heee...aku anggap budak2 yang lagi muda ni adik2 aku ajeee... :)

dah2..tak mo bebel panjang2..aku taknak puji orang lain lebih2..kang majok plak cik abang aku tu..weee..[poyo je nak majok2 ni..]

ok bye!  

*notakecik : kejap je nak tahun baru.. :)


6 comments:

fara said...

femes tros die :)

Azi Huhu said...

best kan, untung dia bf dia handsome. tapi cabaran jugak :D

Ieqa Swetluv said...

wahh untung gak ek jadi awek org glamer ni.. mau jugakla hoho ;p

Rara Farah said...

haha...rara stat follow dye mse followers dye 400 lebih...rmai yg tatau sal dye..skang??jeng3...sume thu

cik ayien said...

huhuu.memg mncanak naik follower dia nyh!

Adnazthie said...

Assalam Rossa...ini link utk resepi pizza tu, thanks 4 coming

http://adnazthies.blogspot.com/2010/11/pizza-gebu-hanniazi-myr-15082009.html