terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 21, 2010

kau sudah lain..berubah jadi alien..

DULU..kita memang rapat..pergi mana-mana je mesti berdua..mana-mana je aku pergi..mesti ada kau..kita bergelak sakan..mengata orang..mengumpat orang..buat jahat sama-sama..buat baik pun sama-sama..selalu kongsi masalah..aku dengar kau..kau dengar aku..aku rasa seronok dengan keadaan masa tu..

SEKARANG..kau dah lain..aku dah tak nampak senyuman kau..kau macam larikan diri dari aku..tapi..KENAPA..??ape yang aku dah buat kat kau??sampai kau dah tak layan aku macam dulu??jangan kata kau terasa dengan kata-kata aku..TAPI.....tang mana??tak payahlah kau nak terasa dengan kata-kata aku tu..sebab aku bukan tujukan untuk kau..kalau ada pun,maybe sikit je..heee..tapi..takkanlah kau nak terasa kot??sebab mende tu bukan hal besar..kau sendiri pernah cakap dulu..kau tak kisah kalau aku cakap pape kan??haaihh..

sebenarnya sape yang patut terasa??kau hipokrit..dulu kau cakap lain..tapi kau buat lain..kononlah kau tak suka dengan someone tu..tapi.........SEKARANG??kau lebihkan dia..aku ni??kau biarkan aku terkapai-kapai..keseorangan..tapi takpe sebab aku dah ada cik abang yang memahami aku..

takpelah..aku tak paksa kau nak terima aku jadi macam dulu..aku memang dah biasa hidup sorang2..papepun,aku nak ucapkan TERIMA KASIH sangat2 sebab kau pernah layan aku baik2..maybe satu hari nanti aku akan lenyap jugak dari hidup kau..dan kau tak perlu risau lagi pasal aku..dan kau tak sakit hati lagi dengan aku..hidup kau akan lebih aman..cuma..tunggu je lah masa tu akan tiba..

sekian..


*notakecik : jangan tanya aku aku tujukan kat sape..kalau rasa2 aku tujukan kat kau,hope kau dapat terima..ye..KAU!!hmm..

*pe mende aku melalut ni weh?? =_="

13 comments:

HEROICzero said...

ehe tak terasa pon =)

aLy A said...

oit
jage diri
[=



#mane num hp kau? nak ajak kluar ni

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

cik fisha yg cun melecun nie cam dapat agak je siapakah gerangan nye.. heheheh..

sabar la yank.. fisha kan ada... huhuu

alien said...

sabar cik
sabar
tarik napas panjang2

cik zaza said...

aduhh!i terasa..huhu

y-A-n-A said...

banyak2 kan sabar yer.. :))

✿....rossa alina....✿ said...

HEROICzero : heee..baguslah kalo xterasa.. ;p

aLy A : eh?aku bukan dah bg kt fb ke aritu??huhuhu..aku rase dah bg la makcik.. ;p

✿ ..natakafisha.. ✿ : ohokk!ohokk!ko tau ke sape??jeng..jeng..jeng..yeke tau ni..kalo tau diam2 je la..err..btol ke tau ni??hhahaha..

alien : hehehe..alien sudah mali..ye..mase baca komen awak,saye dah tarik napas sepanjang2nyee.. :)

cik zaza : alololo..zaza nape terasa?kihkihkih..jgn ler terase ngn i..awww..

✿....rossa alina....✿ said...

y-A-n-A : thanks dear.. :)

alien said...

keh keh
suh die berubah jadi perkara len
jgn mencemar kesucian warga alien

.:padie_eyla:. said...

kadang kadang tatau orang macam mana kan. tapi pernah jadi kawan, bila berrenggang macam sedih plak. hee.

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hahah.. ntah la yank...
cuma ada la rasa2 cam tau je... kuikuikuiii...
cape yank..??? hahahah

aLy A said...

aku dah cek
siyes tak de

✿....rossa alina....✿ said...

alien : alamak...alien sudah mengamok...larikkk~~~hahaha..

.:padie_eyla:. : hmm..nak buat cmne kan..kalau dia dah xsuka,xpelah..saye pun boleh hidup lagi..xmati kot kalau xde dier..huhuhu...(ayat blagak giler..hahaha)

✿ ..natakafisha.. ✿ : kihkihkih..tettt...itu adalah rahsia..hahaha..err..yunk,aku ada tag ko utk contest tau..ade kt entry lg satu tu..buat la ye kalo rajin.. :)

aLy A : heee ye2..aku pun baru check..mmg xde..kihkihkih..sorry yunk..dah dapat kan nombor tepon aku yg mahal tu?? ;p