terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, December 29, 2010

smile contest

heee..nak join contest lagi boleh??hagagagaga..okey,kali ni nak join contest pasal senyum2 plakssss..

SMILE CONTEST

contest ni ada 3 kategori..

KATEGORI SENYUM PALING BESAR

KATEGORI SENYUM PALING MANIS

KATEGORI SENYUM PALING SOPAN

haaa..kau orang nak masuk dalam kategori mane??aku konpius gak ni nak masuk tang mane...haaihh..ape kate aku masuk jelah kategori senyum paling manis kan..kehkehkeh..manis lah sangat..masin ade lah..khennnn???meh haku tepek gambar aku yang khononnn senyum paling manis tu..nah!!

ohh tidak!!aku nampak gemuk!!ahh..pedulik hape..kehkehkeh..jangan tenung lama2..kang meroyan pulak nanti..kahkahkah..

waahhh!!tengok gambar sendiri pun aku rasa nak muntah ijau..kahkahkah..ehh..ehhh..jap..ni ada syarat lah..meh haku bagitau syarat-syarat contest ni..


SYARAT-SYARAT :

WAJIB jadi follower BLOG MUNA dan BLOG SHERRY [okey..sudah follow..]

Buat satu post tentang "SMILE CONTEST" [haa..dah buat dah..]

Letakkan banner contest ni dekat post tu.. [haa..okey2..dah letak..]

  Sertakan gambar mengikut kategori yang korang nak join .. contohnye kalau nak join kategori senyum paling manis , korang letaklah gambar yang senyumnye paling manis :D [haaa..dah letak dah tu kira manis lah tu..heee...]

Setiap seorang boleh join satu kategori je ek :) [okey,noted!]

Dah siap post , link kan blog anda di ruangan coment ini tau :) [errr..bukan haku punye blog tau!!kau orang link kat sini kompem lah aku kalahkan..kahkahkah.. ;p]

Tag 5 orang follower yang anda nak , *lebih pun takpe :)* [aku dah tag,haaa..dah!!baik kau orang buat!!kalau tak buat aku tendang kau orang!!!!hahahaha..]

HADIAH UNTUK PEMENANG ?

PREPAID TOP UP RM 20 BAGI SETIAP KATEGORI

TARIKH TUTUP : 1 MARCH 2011 [weee...sempat lagi nak join ni weh!!jom..jom..]



okey...selamat mengejoinkan diri..bye! 

*note : sebarang pertanyaan,sila singgah blog INI dan INI..TQ..

*notakecik : apesal aku jadi kuat makan ni??kesan makan ubat ke ni?? T_T

10 comments:

KINA said...

ALAMAK kena tag.. nk buat yg mana satu ni..hahaah.... ok i try my best...ngeeeeeeeeeee

dedeyfadzly said...

OK... TQ TAG... ON DA WAY NAK PILIH GAMBAR UNTUK MASUK CONTEST NIH

boyoteen said...

cantik.... fuyooooooooooooooo

mr.syazwan said...

mak ai lamanya tarikh tutup dia

huhu

ARC™ said...

yay 1 lg blog buat contest yg suruh folo molo

beautiful_rose said...

wahh...contest menarik nieh nak joinlah nanti =)

mummysyafie said...

gud luck..senyuman tu mmg dah manis..

✿....rossa alina....✿ said...

KINA : hehehe..buat le yg mane2 dulu..kihkihkih.. ;p

dedeyfadzly : hehehehe..pilih yg ensem2 ok.. ;p

boyoteen : waakakakaka jgn puji2..kembang lobang idong dah ni..

mr.syazwan : haaa...tau xpe..maybe dia nak kumpul followers kot??huhuhu.. ;p

ARC™ : hehehehe nak buat cmne kan..dah tu syarat2nye..hmmm.. ;p

beautiful_rose : orait!!!join k..hehehehe.. ;p

mummysyafie : hehehehe tq sis... :)

hamzah ian said...

mata comel owh..

✿....rossa alina....✿ said...

hamzah ian : mata comel?cmne tu?ade mcm mata kucing x?hehehehe..