terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, December 8, 2010

pemalas betul la kau nih!!!

yeee...aku tujukan untuk diri aku sendiri..memang malas gila nak update blog..
adooi.. malas..malas..malas..asal aku bukak blog je,mesti sign out balik..bukak semata-mata nak tengok ada orang komen ke tak..kalau takde,terus sign out..kalau ada,publish,then reply komen,dah!tu je la..huhuhu..

seriously aku tengah serabut gila ni..tapi tak tahu pasal ape..adooi..rase macam ade je mende yang tak kena..wuwuwu.. T_T

dah..dah..tak mo la bebel panjang-panjang..nanti kang melalut bukan-bukan pulak..isyh..rasa macam nak jerit-jerit la..

MySpace


okey,bye!

6 comments:

hajarus said...

btl la knp la penyakit M ni xmo main jauh2 jer... adesss....

Hunny said...

banyakan berzikir, insyaallah hati tenang.

asfira aminuddin said...

babe! ape yg u rasa kurg memuaskan hati tu? tmau malaas okey ;)

✿....rossa alina....✿ said...

hajarus : kalo da sekali malas mmg semua mnde jd malas nk buat..huhuhu..

Hunny : insyaALLAH..thanks :)

asfira aminuddin : yeap!!tak malas!!tp malas jugaaaaaaaaaakkkk... T_T

.:padie_eyla:. said...

woooh. rmei nye tak kena mood. hee. chill. ;p

Poyaty said...

same lah kite. pegi la berpuluh2 kenduri kawen org, sendri punya x tau bile. hahaha