terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 24, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata

hisyh aku ni pagi-pagi bukan nak buat kerja..sampai opis terus bukak PC,then bukak blog..kahkahkah..memang bukan pekerja yang berdedikasi..

aku nak join contest lah..bosan punya pasal..heee..


ahhh haku pedulik ape..nak join jugak!!!kihkihkih..meh tengok syarat2 yang tuan punya blog bagi..

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin 
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

- aku dah follow dah..heee..memang seikhlas hati lahhh!!! :)
- gambar pakai spek itam je??mane aku nak korek ni??errr...nah!!aku tepek gambar yang ni!!

kahkahkahkah gambar nak bajet hot plak!!

- tinggalkan link,okey checked!
- tag 2 orang..sape ye??err..


aku saje2 je join oke..aku baru perasan hadiah dia ni... 

=

=

=

=

=

Hadiah-hadiahnya  

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

so kau orang jangan ingat aku join sebab aku ni mata duitan puleeekkkkk....cehh!!tapi kalo tuan punya Contest nak bagi,ape salahnyeeeeeee...kihkihkih...

okey tu jeee..daaa..



*sape2 rajin nak join,dipersilakan..  :)

12 comments:

Irma A.Wahid said...

hai rossa..pakat2 join la ek contest ni..heheheh

Lya Colours said...

gud luck
kalo menang first prize jgn lupa blanje
hehehe (>_<)

Syafiq Rosli said...

toink2..tuan tnh dtg jenguk..nice pic..all da best

n!da said...

waa. mcm menarek nih! hehe
^^

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada pic yg berkaca mata..

tp segan nak masuk contest tu

hehehhe

(^^,)❤

micky eyqa said...

gud luck ye

ANATI SOKI said...

goodluck!!!hehehe.. header kamu comel!!! anat fllow mellow cni k

✿....rossa alina....✿ said...

Irma A.Wahid : hehehe..yela.. ;p

Lya Colours : hahaha tu pun kalo menang la.. ;p

Syafiq Rosli : kihkihkih..tuan pnye contest sudah datang..heee tq2.. :)

n!da : haaa meh le join.. :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : nape akak gebu kite ni segan lak..huhuhu..join le kak.. :)

micky eyqa : tenkiu.. :)

ANATI SOKI : hehehehe tenkiu.. :)

bukan photographer said...

bile tutup contest ni??

✿....rossa alina....✿ said...

bukan photographer : 12 januari 2011..cepat2!!sempat lg nak join.. :)

Anna Fauzi said...

kite pun masuk.. hehehe.. good luck awak.... kalau menang belanje kite makan. hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

Anna Fauzi : weee..belanje??boleh2..hahaha..mcm menang je.. ;p