terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, September 3, 2011

Cowboys and Aliens ade bogel² wei!!

dah baca entry INI??dah tengok ke belum cerita tu??hihihi..camne pulak dengan cerita Cowboys and Aliens??dah tengok??aku dah tengok dah..malam tadi cik abang belanje tengok wayang..ngaaahahahaha..orang lain sibuk nak tengok Hantu Bonceng or Karipap-Karipap Cinta,tapi aku ngan cik abang sibuk tengok cerita ni..


woi tajuk entry tak boleh blah..hamboooiiii nampak je bogel² kemain cepat aje klik ekkk??kahkah..actually citer ni takde pun adegan PANASSSSSSSSS..cuma ade la part perempuan bogel dalam citer ni..tapi takdelah ditayang semua..wahhh..over la tu kalau tayang kannnn..




cerita ni lebih kat sains fiction..best??boleh laaa..sebab aku suke movie yang lebih kat action² camni..bayangkan Cowboys lawan Aliens..boleh ke wei??logik tak??kahkah..kalau nak tau cerita dia camne,better pegi tengok sendiri..


mula² cerita dia agak bosan sikit sebab kite tak paham jalan cerita dia lagi..dah kat tengah² baru dapat paham..yang pasti Aliens ni memang jahat..dia suke culik orang n ambik emas..


lagi satu nanti mesti korang akan tertanya² mana hero cerita ni [Danial Craig] dapat gelang aneh kat pergelangan tangan dia tu..cerita ni banyak buat korang tertanya² tapi nanti korang akan faham sendiri jalan cerita dia camne..laaa dah name pun fiction..mesti la cerita dia macam mengarut sikit..


haaa yang part perempuan bogel tu,ade tu memang ade..tapi bukan tayang semua..agak² la kan..hahahaha..camne boleh ada part perempuan bogel??haaa..tu yang kena tengok tu..lemak ah kalau nak aku cerita semua..




cerita ni ade kelakar sikit..hahahaha..part mane yang kelakar??eleh,tu pun nak tau ke??


pape pun kalau nak tengok,tengok je la yeee..tapi best or tak best tu aku tak berani nak jamin pape sebab pendapat orang lain²..hehehe..


okey,selamat menonton..


tata..


-end-



# notapink : lapar,nak pergi makannnnnn.. 

2 comments:

merahitujambu said...

CM BEST..TAPI NK G LAYAN HANTU BONCING DULU LAA

si cantik sally said...

haha..ni yg nak gi nengok..bugelll..haha..gatal plak..=.=