terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, September 12, 2011

tempat kerja aku ade buat "KARNIVAL" la!!

ehhh korang,jom lah ramai² datang tempat kerja aku ni..ade buat GEM : BOREE INTAN dari 12-17 September 2011..ade ALIEN datang woi!!dia mendarat kat padang..naik space ship kaler hitam..ahh..tak percaya ke??sape suruh percaya??memang aku tipu..


tapi yang GEM : BOREE tu memang betul ade la..jangan tak percaya pulak..mesti korang tertanya² kan??pe mende lah GEM : BOREE tu??err..jangan banyak tanye boleh??datang je lah..


memang jemput ramai orang pun..kalau pak guard tahan,cakap je nak pergi GEM : BOREE..mustahil kot kena tahan..kalau kena tahan pun mesti sebab korang tak mandi..


alaa yang keje dekat² INTAN ni,datang la cuci² mata..aku tau korang bosan keje kan..mane lah tau korang datang je terjojol mata korang tengok abang² askar yang ensem² kat sini..ensem ke?? #kompius




nampak ke tak nampak??


tengoklah,belum ramai lagi..sebab ktorang turun awal..kihkihkih..

hahahaha gambar candid!!

sengaja kabur kan..nanti korang terlioqqqq

aku malas nak explain panjang²..tapi ade gerai makan² la..aku tau korang suka kalo bab makan² kan??kihkihkih..untung lah aku turun tadi..dapat nasi beriyani FREE woi!!kalau tak turun kompem kempunannnnn..



tengok akak tu dia borong banyak..hikhik..


tu baru nasi beriyani,belum baju free,tudung free,kereta free,semua nak free..free la sangat..free show adaaaa..kahkah..eh,tapi yang nasi tu memang aku dapat free..100 customers yang terawal dapat free..dah kate free,pe lagi,ktorang serang la gerai tu..muaahahahaha..


ehh??sejak bila aku jadi promoter??agak² kalau aku promote GEM : BOREE ni,aku dapat upah tak??kihkihkih.. #berangan


dah..dah..takmo bebel banyak²..nak tau kat situ ade ape,mai la datangggggg..hikhik..


tata..


-end-



# notakecik : lambatnye nak balik.. @_@

1 comment:

Hana Soffelia said...

Suka..suka..suka..kalo tmpat keje ada karnival.mcm2 dpt bli. poket pun sedikit kering. hehe

Hana xsbr tggu expoconvo kat tmpat keje, mesti banyak barang yang ada. lalala